Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Ragoût van vis
- Ingrediënten:
- appel, bloem, boter, brood, kerriepoeder, nootmuskaat, peper, peterselie, tijm, ui, vis, water en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- bouillon / vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bloem, citroensap, ham, kabeljauwfilet, knoflook, laurier, melk, olijfolie, peper, peterselie, prei, room, rozemarijn, slagroom, ui, visbouillon, water, witte peperkorrels, witte wijn, wortel, zeezout, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / voorgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Frankrijk:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De wilde kalender:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Portfolio:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit De Zilveren Lepel: