Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Zult van gerookte paling
- Ingrediënten:
- blaadjes gelatine, bladselderij, citroen, gerookte paling, komkommer, peper, vis, vleestomaat, wijn en zout
- Keuken:
- Hollands
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, basilicum, bleekselderij, citroen, dille, garnaal, knoflook, kruiden, laurier, mayonaise, olijfolie, peper, peterselie, prei, saffraan, sinaasappel, sinaasappelschil, slagroom, tijm, tomatenpuree, ui, venkel, visbouillon, witte wijn, wortel, zalm, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Diner / voorgerecht uit Made in Italy:
Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht / basisrecept uit De Spaanse keuken:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:
Diner / lunch / voorgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Brunch / diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I: