12 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: ansjovisansjovisfiletartisjokaspergeazijnbakoliebloemkoolbokkingbonenboterbouillonciabattacitroencourgettedilleeigroenteknoflookpaprikapeperspinazieuizout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Lars Hamer en L. Bisschops - Retour Japan

Diner / voorgerecht uit Retour Japan:

Tempura

Ingrediënten:
aubergine, champignons, dashipoeder, ei, garnalen, gember, inktvis, mirin, paprika, plantaardige olie, rettich, sojasaus, sperziebonen, sprot, tempurameel, tong, ui, wijting en zoete aardappel

Keuken:
Japans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / groente / frituur
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Koude keuken:

Aspergesla "Excelsior"

Ingrediënten:
asperges, dille, gerookte paling, groente, kippenvlees, olie, peterselie, room, sla, suiker, tabasco, wijnazijn en zout

Keuken:
Duits
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / voorgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

Basisrecept de lekkerste paella

Ingrediënten:
bonen, bouillon, groente, knoflook, kruiden, olijfolie, rijst, saffraan, schelpdieren, specerijen, tomaat, ui, vis, vlees, water en worst

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren / paella / rijst
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Bespaar met Jamie

Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Bespaar met Jamie:

Gerookte kipperpaté

Ingrediënten:
bokking, ciabatta, citroen, extra vierge olijfolie, groenten, kipper, magere kwark, nootmuskaat en zoet gerookt paprikapoeder

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / paté/terrine
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Italia:

Warme saus - bagna cauda

Ingrediënten:
ansjovisfilet, boter, extra vergine olijfolie, knoflook en groente

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Frankrijk koken en reizen:

Ansjovisdipsaus - banga cauda

Ingrediënten:
artisjok, bloemkool, boter, gezouten ansjovis, groenten, jonge knoflook, olijfolie, paprika, radijs, selderij, stokbrood en venkel

Keuken:
Frans / Provençaals
Soort:
saus/dressing/jus / groente / vis
Een recept uit Ylva Bergqvist - 52 Soepen

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:

Schuimige Groentesoep Met Citroenpangrattato

Ingrediënten:
ansjovis, asperge, bloemkool, boter, citroen, eidooier, groentebouillon, groenten, kervel, knoflook, knolselderij, kippenbouillon, bakolie, olijfolie, pastinaak, peultjes, slagroom, spinazie, tuinbonen, tuinerwten, uien, verse dille, witbrood, wortel en zwarte peper

Soort:
soep/bouillon / gevogelte / vegetarisch
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Moro Londen:

Coca

Ingrediënten:
ansjovisfilet, aubergine, fijn zeezout, krenten, olijfolie, pijnpitten, platbrooddeeg, rode paprika, spinazie, ui, oregano, verse rozemarijn en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / brood en broodgerecht / quiche / vegetarisch