Diner / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:
Oefs en cocotte met gerookte vis
- Ingrediënten:
- boter, ei, gerookte vis, peper, peterselie, room en zeezout
- Soort:
- eieren, kaas en zuivel / vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bechamelsaus, bieslook, bloem, boter, cayennepeper, citroen, citroensap, droge witte wijn, ei, eiwit, gelatine, gerookte zalm, laurier, nootmuskaat, olijfolie, paneermeel, prei, room, saffraan, sla, ui, witte peper, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:
Diner / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:
Diner / voorgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit AH eetboekenreeks 7 - Amuses :
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / voorgerecht uit Oma's receptenboek:
Brunch / diner / buffet / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I: