91 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: arachideoliebloemgemberknoflookkomkommerkorianderlimoenolijfoliepeperpindakaasplantaardige oliesambal oeleksesamoliesojasaussperziebonenspinaziesuikertaugéuiwaterzonnebloemoliezoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit  - Gemüse!

Recept uit Gemüse! :

Koolraaptortilla met gerookte tofu

Ingrediënten:
ei, gerookte tofu, knoflook, koolraap, koriandergroen, melk, olijfolie, pimenton de la vera dulce, ui, vastkokende aardappel, witte aceto balsamico, zout en zwarte peper

Keuken:
Spaans
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Ylva Bergqvist - Veggie in 30 minuten

Lunch / buffet / avondmaal uit Veggie in 30 minuten:

Koreaanse tomatenstoof met kimchi en tofu

Ingrediënten:
eieren, honing, kimchi, landbrood, lente-uitjes, plantaardige olie, rijst, sesamolie, knoflook, tomaat uit blik, tomatenpuree, tortilla, witte miso, zijdetofu en zout

Soort:
stoofgerecht / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gebakken rijst, met of zonder ei

Ingrediënten:
arachideolie, basmatirijst, doperwten, ei, gember, knoflook, koriander, lente ui, neutrale olie, pandanrijst, paprika, peper, sesamolie, shaoxingwijn, sherry, sojasaus, tofu, ui, witte rijst, witte wijn, zilvervliesrijst en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
vegan / rijst / vegetarisch
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:

Tahoe met ei (omelet) - tahoe dadar

Ingrediënten:
boter, bruine basterdsuiker, citroensap, ei, goela djawa, ketjap benteng manis, knoflook, krulpeterselie, limoensap, olie, peper, prei, sambal oelek, tahoe, verse koriander, voorjaarsui, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch / soja
Een recept uit Ylva Bergqvist - 52 Soepen

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:

Misosoep Met Gefrituurde Tofoe, Ei En Edamamebonen

Ingrediënten:
aardappelzetmeel, babyspinazie, bouillon, chilipeper, chinese kool, eieren, fruit, furikake, sesamzaad, kaneel, knoflook, water, kruidnagel, maïzena, bakolie, frituurolie, paddenstoelen, shiitakes, shiso, sojabonen, szechuanpeper, zout, tofu, venkelzaad, versgemalen zwarte peper, vijfkruidenpoeder, witte misopasta en zeewier

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit  - #watetenwevandaag

Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:

Pad thai

Ingrediënten:
chilipoeder, chinese leek, ei, gedroogde garnalen, knoflook, rijstnoedels, suiker, tamarindesap, taugé, tofu, vissaus, witte radijs, wokolie en zout

Keuken:
Thais
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Sukiyaki

Ingrediënten:
bieflappen, droge witte wijn, ei, japanse sojasaus, lente ui, maïsolie, medium sherry, mirin, sake, shiitake, somen, suiker, tahoe en wilde spinaziebladeren

Een recept uit M. Declercq, Karl Bruninx, K. Bruninx en Wu Chang-Ying - Wokken met Ming 1 notitie

Recept uit Wokken met Ming:

Zoetzure pekingsoep

Ingrediënten:
boomoortjes, bosui, chilipeper, ei, kippenbouillon, kippenbout, olie, rijstazijn, rijstwijn, sesamolie, sojasaus, tofu, witte peper, zetmeel en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
soep/bouillon / gevogelte
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Sterk verbeterde instant-ramen uit de winkel

Ingrediënten:
cayennepeper, chilisaus, chilivlokken, ei, instant ramen, ketchup, lente ui, pinda, sesamolie, sojasaus, spaanse peper, tabasco, tofu, zout en zwarte peper

Keuken:
Chinees / Iers
Soort:
soep/bouillon / vegan / vegetarisch
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Roergebakken Thaise mie - pad thai

Ingrediënten:
bananenbloem, ei, gedroogde garnaal, gedroogde ongezouten koolraap, knoflook, kratiem, limoen, ma-kaam piag, nam pla, olie, paprikapoeder, pinda, rijstmie, sen lek, suiker, tamarindesap, taugé, thaise vissaus, tofu en verse bieslook

Keuken:
Thais
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Krokante omeletten - kanom bueng yuan

Ingrediënten:
bai pak chee, dubbelkoolzure soda, ei, garnalen, geelwortel, gezouten gedroogde koolraap, knoflook, kokosmelk, kokosrasp, kratiem, olie, pinda, rijstebloem, taugé, tofu, verse koriander, water, witte peper en zout

Keuken:
Thais
Soort:
ei/omelet/frittata / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Recept uit Vegeterranean:

Pizza rustica al formaggio

Ingrediënten:
00-meel, boter, broodkruim, ei, extra vergine olijfolie, gist, margarine, parmezaanse kaas, scamorza, sojamelk, suiker en tofu

Keuken:
Italiaans
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Pad thai

Ingrediënten:
ei, ketchup, knoflook, koriander, lente ui, limoen, neutrale olie, pinda’s, rijstmie, sojasaus, spaanse pepertjes, suiker, tamarinde, taugé, tofu en vissaus

Keuken:
Aziatisch / Thais
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Valse pho

Ingrediënten:
arachideolie, broccoli, broccoli, chinese kool, druivenpitolie, edamameboontjes, gemalen anijszaad, gemalen korianderzaad, gemalen kruidnagel, gember, kaneel, knoflook, koriander, laurier, lente-ui, limoen, maïsolie, munt, nootmuskaat, paksoi, raap, rijstvermicelli, roerei, sareptamosterd, sojasaus, sperziebonen, stevige tofu, taugé, thaise basilicum, tofu, tofuvellen, wortel, zijdetofu, zomerpompoen, zout en zwarte peper

Keuken:
Vietnamees
Soort:
soep/bouillon / vegan / vegetarisch
Haal meer recepten op...