Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Ouwe lorren - ropa vieja
- Ingrediënten:
- gaar stoofvlees, olijfolie, rijst, rode paprika, suiker, tomaat, ui en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, bloem, boter, bruine basterdsuiker, bruine suiker, citroensap, gember, knoflook, kokosmelk, laos, laurier, olijfolie, peper, peterselie, runderbouillon, runderlappen, sambal oelek, tijm, tomaat, trassi, ui, vlees, water, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Lunch / avondmaal uit De geur van witte rijst:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten met z'n allen:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Jeruzalem:
Diner / buffet / bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / snack en tussendoortje / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit Het slagershandboek voor de thuiskok: