Basisrecept uit Brits bakboek:
Hot water crust pastry
- Ingrediënten:
- bloem, boter, ei, eigeel, melk, patentbloem, reuzel, water en zeezout
- Keuken:
- Brits
- Soort:
- beslag/deeg
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, boter, citroen, citroensap, ei, eidooier, gedroogde gist, gist, honing, kaneel, knoflook, kristalsuiker, maïzena, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, poedersuiker, slagroom, suiker, ui, zeezout, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Basisrecept uit Brits bakboek:
Basisrecept uit BioBudget:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Buffet / bijgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht uit Home made:
Basisrecept uit Home made:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit BioBudget:
Recept uit Home made:
Bijgerecht uit Polpo:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit Home made:
Recept uit Home made:
Brunch / lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Home made:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit BioBudget:
Recept uit Home made:
Basisrecept uit Polpo:
Basisrecept uit Alle smaken van de regenboog:
Basisrecept uit Raapsteeltje:
Basisrecept uit Spuntino:
Brunch / lunch / snack of tussendoortje uit Home made:
Recept uit Happy Days met the Naked Chef: