Recept uit De kunst van het koken:
Geblancheerde spruiten met boter of room
- Ingrediënten:
- boter, slagroom, spruiten, tuinkruiden, water en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, citroen, ei, gist, kaas, knoflook, kruiden, melk, munt, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, pasta, peper, peterselie, pijnboompitten, room, sjalot, slagroom, suiker, tarwebloem, tijm, ui, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De kunst van het koken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Lunch / bijgerecht / lunchgerecht uit Brood - 100 internationale recepten:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit The big green egg book:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / voorgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit The big green egg book:
Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Bijgerecht uit Brood - 100 internationale recepten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Brunch / lunch / buffet / lunchgerecht uit Brood - 100 internationale recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Pannenkoeken: