Bij de koffie uit Het Grote Larousse Patisserieboek:
Griesmeelcake met rozijnen
- Ingrediënten:
- arachideolie, bruine rum, eieren, griesmeel, honing, melk, sultanarozijnen en water
- Soort:
- zoet / koek en gebak
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, bloem, boter, bouillon, cacao, crème fraîche, ei, eidooier, eiwit, gedroogde gist, gist, honing, knoflook, meel, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, plantaardige olie, poedersuiker, slagroom, suiker, tarwebloem, ui, vanillesuiker, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bij de koffie uit Het Grote Larousse Patisserieboek:
Recept uit Asperges:
Recept uit De Joodse keuken:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit United states of cakes:
Recept uit United states of cakes:
Ontbijt uit Brindisa:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De kunst van het koken:
Recept van In My Red Kitchen:
Snack of tussendoortje / bij de koffie uit De Joodse keuken:
Bij de koffie uit Culinaria U.S.A.:
Recept uit United states of cakes:
Recept uit United states of cakes:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht / dessert uit De Joodse keuken:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria U.S.A.:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Ontbijt / brunch / diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / hoofdgerecht uit Bonen!:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Minimania:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / nagerecht uit Turks kookboek: