Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Biefstuk met taugé
- Ingrediënten:
- biefstuk, gember, groene lenteui, knoflook, maïzena, runderbouillon, sojasaus, taugé, zonnebloemolie en zout
- Keuken:
- Chinees
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, gehakt, gember, japanse sojasaus, ketjap manis, knoflook, komkommer, koriander, lente-ui, maïzena, mirin, peper, rijst, rode paprika, rundvlees, sesamolie, sesamzaad, suiker, ui, vlees, water, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept van Oh My Dish:
Diner / hoofdgerecht uit AH wereldkeukens China:
Recept van Oh My Dish:
Diner / hoofdgerecht uit Vol Smaak:
Recept van Okoko recepten:
Recept van Oh My Dish:
Diner / hoofdgerecht uit Mavis kookt:
Recept uit De echte Chinese keuken thuis:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Vol Smaak:
Recept van Oh My Dish:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Solo Food:
Diner / hoofdgerecht uit De echte Chinese keuken thuis:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Het Hollands maandkookboek:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht uit Elseviers culinaire atlas: