Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Ikan ketjap manis I (Gebakken vis in zoete ketjap)
- Ingrediënten:
- citroensap, djahé, ketjap manis, knoflook, laos, sambal en zout
- Keuken:
- Indonesisch
- Soort:
- vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, citroensap, ei, ketjap, knoflook, komkommer, koriander, laos, lente-ui, limoen, maïzena, olie, peper, rijstazijn, sambal oelek, sesamolie, sesamzaad, sherry, sojasaus, suiker, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit Bartje Boemboe:
Avondmaal uit De geur van witte rijst:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Basisrecept uit Happy Days met the Naked Chef:
Bijgerecht uit Les Halles kookboek:
Recept uit Wild en gevogelte:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Snack of tussendoortje uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Snack / bijgerecht / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:
Recept van Es' Factory:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch:
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan: