Recept uit Eten in Italie:
Open ravioli met paddestoelen
- Ingrediënten:
- boter, bospaddestoel, knoflook, parmezaanse kaas, pastadeeg, peper, peterselie, tomatenpuree, witte wijn en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- pasta/noodles
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, champignon, ei, knoflook, laurier, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rode ui, sjalot, spaghetti, spinazie, tagliatelle, tomaat, ui, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Eten in Italie:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond genieten met Sonja:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Avondmaal uit Noedels:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / hoofdgerecht uit Vega zónder pakjes & zakjes:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Een jaar in Toscane:
Diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wereldkeuken Italie:
Diner / lunch / voorgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / lunch / voorgerecht uit Wereldkeuken Italie:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken: