Basisrecept uit Twentse Smaakmakers:
Bruine basissaus
- Ingrediënten:
- afsnijdsels van rund, bloem, laurier, peterseliestelen, tijm, tomatenpuree, ui, water en winterpeen
- Soort:
- vlees / saus/dressing/jus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroensap, groente, knoflook, kruiden, kruidnagel, laurierblad, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode wijn, runderbouillon, specerijen, suiker, tijm, tomaat, ui, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Basisrecept uit Twentse Smaakmakers:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Speisekammer:
Recept uit Speisekammer:
Recept uit Speisekammer:
Recept uit Speisekammer:
Recept uit Speisekammer:
Recept uit Wild en gevogelte:
Recept uit Sous vide:
Recept uit Sous vide:
Recept uit Papa Kazmi:
Diner / lunch / voorgerecht uit Varkensvlees:
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Recept uit Koken in een duinpan:
Basisrecept uit Een kookboek.:
Basisrecept uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Toscane:
Recept uit Spice Wise:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Deutsche Küche:
Recept uit Een kookboek.:
Basisrecept uit Een kookboek.:
Basisrecept uit Een kookboek.:
Basisrecept uit Portfolio:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe: