Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nigella Express:
Met mirin geglaceerde zalm
- Ingrediënten:
- lente-ui, lichtbruine basterdsuiker, mirin, rijstazijn, sojasaus en zalm
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | avocado, azijn, bieslook, gerookte zalm, ingelegde gember, japanse rijstazijn, komkommer, koriander, kristalsuiker, lente-ui, limoen, mango, mayonaise, olie, olijfolie, rijst, sesamolie, sesamzaad, sojasaus, sushirijst, vis, wasabi, water, zalmfilet, zeewiersalade, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nigella Express:
Diner / lunch / basisrecept / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Ingrediënten:
Recept van Food & Friends:
Recept uit Salade:
Recept van Oh my foodness:
Amuse / diner uit Thermomix Feest:
Lunch uit Nigella Express:
Recept van Food & Friends:
Drinken / aperitief uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / voorgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Rijst en risotto:
Recept van Lekker Happen:
Brunch / diner / buffet / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept van Duizenden1dag:
Snack of tussendoortje uit Koude keuken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken: