Recept uit Koken voor elke dag:
Reuzengarnalen met knoflook en peterselie
- Ingrediënten:
- knoflook, limoenen, peper, peterselie, reuzengarnalen, vetstof en zout
- Soort:
- schaal- en schelpdieren
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, droge witte wijn, ei, koriander, laurier, laurierblad, olijfolie, paprikapoeder, parmezaanse kaas, peper, sjalot, tijm, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / lunch uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Bijgerecht uit 1080 recepten:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Diner / voorgerecht uit Een jaar in Toscane:
Recept uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch / italiaanse antipasti / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De verse Spaanse keuken:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Bijgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Gemüse! :
Recept uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept van Lovemyfood.nl:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Home made: