Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Gratin Dauphinois - Gegratineerde plakjes aardappel met melk, kaas en een vleugje knoflook
- Ingrediënten:
- aardappelen, boter, gruyère, knoflook, melk en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- aardappelgerecht / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, aubergine, basilicum, bleekselderij, bloem, boter, courgette, ei, gehakt, melk, mozzarella, nootmuskaat, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, peper, peterselie, room, rundergehakt, sjalot, slagroom, spinazie, tijm, ui, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept van Okoko recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Crumbles en gratins:
Bijgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Diner / bijgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van I love food & wine:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:
Recept uit Ons bakboek:
Diner / lunch / voorgerecht uit Vol Smaak:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept van Food & Friends:
Diner / nagerecht uit Espumas & Mousses:
Bijgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept van Okoko recepten:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Lunch / bijgerecht / lunchgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken: