71 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelarachideoliebleekselderijbloemkoolcitroencitroensapcourgettegembergroene koolgroenteknoflookkomkommerlimoensapolijfoliepeterselierode koolrode paprikasesamoliesojasaustaugéuiwitte koolwortelzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit  - Grillen

Recept uit Grillen:

Slaw van rode kool

Ingrediënten:
bruine suiker, koolzaadolie, rode bessen, rode kool, rode wijnazijn, ui, zoete appel en zwarte peper

Soort:
salade / barbecue/grill / vegan
Een recept uit Georgina Fuggle - 1 groente in de hoofdrol

Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit 1 groente in de hoofdrol:

Aziatische Salade

Ingrediënten:
dressing, fijne kristalsuiker, gehakt, glasnoedels, groene chilipeper, lente-uien, munt, citroen, peultjes, pinda’s, rodekool, spitskool, knoflook en vissaus

Keuken:
Aziatisch
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Bespaar met Jamie

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / avondmaal uit Bespaar met Jamie:

Superlekkere gegrilde Aziatische salade

Ingrediënten:
broccoli, champignons, chinese kool, citroen, flespompoen, gember, knoflook, lente-uitjes, olijfolie, rode spaanse peper, sesamolie, sesamzaad, sojasaus, tofu, wortel en zilvervliesrijst

Keuken:
Aziatisch
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Picknick / diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Plenty more:

Salade van alfonsomango en kikkererwten met kerrie

Ingrediënten:
alfonsomango, bloemkool, fijne kristalsuiker, geelwortelpoeder, jonge spinazie, kerriepoeder, kikkererwten, komijnzaad, korianderzaad, limoensap, rode chilipeper, ui, zonnebloemolie, zout en zwart mosterdzaad

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Recept uit Noma: a work in progress:

Salade van bramen en rode biet

Ingrediënten:
appelbalsamico, bietensap, bramen, engelwortel, groente, lavasstelen, minibietjes, sjalot, tijm, tijmbloemen, witte wijn en zout

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Soort:
salade / vegan / veganistisch / vegetarisch
Een recept uit Therese Elgquist - Green salads

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Green salads:

Aziatische salade met kokosquinoa, paksoi en gembertofu

Ingrediënten:
gemberwortel, groene sojabonen, kastanjechampignons, knoflook, kokosmelk, kokosolie, lente ui, limoen, paksoi, rode spaanse peper, tamari, thaise basilicum, tofu, water, witte quinoa en zoutvlokken

Keuken:
Aziatisch
Soort:
salade / pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

La grande insalata mista - Grote gemengde rauwe salade

Ingrediënten:
andijvie, artisjok, bindsla, bleekselderij, citroen, courgette, extra vergine olijfolie, gele paprika, groene kool, komkommer, kropsla, krulandijvie, lente-ui, radicchio, rode kool, rode paprika, rode radijs, rode ui, rode wijnazijn, rucola, savooiekool, tomaten, veldsla, venkel, witte radijs, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vegan
Een recept uit David Japy, Jane Teasdale en Delphine de Montalier - Rauw

Recept uit Rauw:

Een waanzinnige wintersalade

Ingrediënten:
appel, bleekselderij, champignon, citroen, daslookazijn, espelettepeper, kalamata-olijfolie, koolrabi, lente ui, rammenas, biet, venkel, witlof, witte kool en wortel

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie in 30 minuten

Lunch / bijgerecht uit Jamie in 30 minuten:

Koolsalade

Ingrediënten:
basilicum, bladpeterselie, citroen, rode spaanse peper, ui en witte kool

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Veg!:

Koolsla met Aziatische invloed

Ingrediënten:
gember, honing, knoflook, koriander, lente-ui, limoensap, olijfolie, sesamolie, sojasaus, witte kool, witte-wijnazijn en wortel

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark - Casa Moro

Bijgerecht uit Casa Moro:

bloemkoolsalade met tomaat en komijn

Ingrediënten:
bloemkool, knoflook, komijnzaad, olijfolie, saffraandraadjes, tomaat, ui, verse bladpeterselie, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Marokkaans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Nigella Lawson - Nigella Express

Lunch / buffet / bijgerecht uit Nigella Express:

New Orleans coleslaw

Ingrediënten:
appelazijn, bleekselderij, ciderazijn, esdoornsiroop, karnemelk, lente-ui, mayonaise, pecannoten, savooiekool, witte kool en wortel

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Celia Brooks Brown, C. Brooks Brown en Ph. Webb - Nieuw vegetarisch koken

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Nieuw vegetarisch koken:

Thaise koolsla

Ingrediënten:
bosui, bruine basterdsuiker, knoflook, lichte sojasaus, limoensap, palmsuiker, pinda, pomodori, rode chilipeper, rodekool, sla, sperziebonen en verse koriander

Keuken:
Thais
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Celia Brooks Brown, C. Brooks Brown en Ph. Webb - Nieuw vegetarisch koken

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Nieuw vegetarisch koken:

Gado gado in witlofschuitjes

Ingrediënten:
bosui, donkere sojasaus, komkommer, kwartelei, pindakaas, rodekool, rode paprika, taugé, verse koriander, witlof en zoete chilisaus

Keuken:
Indonesisch
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Therese Elgquist - Green salads

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Green salads:

Noedelsalade met tamaritofu, zuur van komkommer en pindadressing

Ingrediënten:
agavesiroop, aspergebroccoli, boekweitnoedels, Himalayazout, inmaakazijn, knoflookpoeder, kokosolie, komkommer, lente ui, ongezouten pindas, pindakaas, rijstazijn, tamari, tofu, verse koriander, water, wortel en zwarte rijstnoedels

Keuken:
Aziatisch
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ingrediënten:

Bloemkool met kruiden en vinaigrette

Ingrediënten:
anijslikeur, bloemkool, bosui, knoflook, olijfolie, peper, verse dille, verse peterselie, wijnazijn en zout

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
salade / vegetarisch
Haal meer recepten op...