Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Biefstuk met taugé
- Ingrediënten:
- biefstuk, gember, groene lenteui, knoflook, maïzena, runderbouillon, sojasaus, taugé, zonnebloemolie en zout
- Keuken:
- Chinees
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, ei, groente, ketjap, ketjap manis, knoflook, komkommer, koriander, lente-ui, lichte sojasaus, limoen, olie, peper, prei, sesamolie, sesamzaad, suiker, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Bijgerecht uit Indonesie:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit Retour Japan:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Wat je vér haalt is lekker:
Diner / lunch / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Down to earth:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit Recepten voor de wok:
Diner / hoofdgerecht uit Spitsuurkoken - Gezond & Snel:
Lunch / buffet / lunchgerecht uit Indonesie:
Lunch / avondmaal uit Nigella Express:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Recept uit Elke dag lekker eten:
Recept uit Bijzondere groentegids:
Diner / hoofdgerecht uit De Thaise keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Thaise keuken: