Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
gepocheerde zalm
- Ingrediënten:
- citroensap, laurierblad, ui, witte wijn, wortel, zalm en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, champignon, citroen, droge witte wijn, ei, eidooier, kippenbouillon, knoflook, kruidnagel, laurier, melk, olijfolie, peper, peterselie, prei, sjalot, slagroom, suiker, tijm, ui, water, witte wijn, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Basisrecept uit 1080 recepten:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / buffet / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / voorgerecht uit Oma's receptenboek:
Drinken / aperitief uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Piri piri & sardientjes:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / voorgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Recept uit L'Art de la table: