Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Gebakken eieren met rijst
- Ingrediënten:
- banaan, boter, ei, ontbijtspek, rijst, tomatensaus en zonnebloemolie
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- vlees / eieren, kaas en zuivel / rijst
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, citroen, citroensap, droge witte wijn, eidooier, eiwit, kippenbouillon, knoflook, kortkorrelige rijst, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, risottorijst, sjalot, slagroom, suiker, ui, water, wortel, yoghurt, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Ontbijt / lunch uit De dikke vegetariër:
Ontbijt / diner uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / lunch / nagerecht / avondmaal uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Anatolië:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / bijgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / voorgerecht uit Turquoise:
Recept van Lekker Happen:
Diner / nagerecht uit Het krokettenboek: