109 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloembloemkooleigroentegroentebouillonknoflooklauriermelkolieolijfolieparmezaanse kaaspeperpeterseliepreiroomsperziebonensuikertijmuivleeswitte bonenwortelzoutzuivel
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Boterige linzen en aardappelen met kerrie

Ingrediënten:
aardappelen, arachideolie, boter, bruine linzen, gele spliterwten, groene spliterwten, groentebouillon, kerriepoeder, kokosmelk, koriander, moong dal, peper, water, yoghurt en zout

Keuken:
Indiaas
Soort:
peulvruchten / aardappelgerecht / vegetarisch
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / bijgerecht uit De Joodse keuken:

Pentchak - Gerst met ui en bonen

Ingrediënten:
boter, kippenvet, parelgerst, plantaardige olie, ui, water, witte bonen, zout en zure room

Keuken:
Oost-Europees / Asjkenazisch / Joods
Soort:
pasta, rijst, granen en deegwaren
Een recept uit  - Meelspyzen en peulvruchten

Bijgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:

Gekookte peulvruchten

Ingrediënten:
bleekselderij, bonen, boter, knoflook, kruidnagel, laurier, peper, peterselie, tijm, tomaten, ui, water, wortel en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
peulvruchten / vegetarisch
Een recept uit Ylva Bergqvist - Veggie in 30 minuten

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Veggie in 30 minuten:

Pasta met wortelsaus en boterhazelnoten

Ingrediënten:
chilivlokken, boter, griekse yoghurt, groentebouillonpoeder, hazelnoten, honing, linguine, pasta, plantaardige olie, slablaadjes, knoflook, tomaten uit blik, verse kervel, water, witte bonen, witte miso, wortels, zout en zwarte peper

Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:

Een stoofpotje van tuinbonen en bloemen

Ingrediënten:
boekweitbloem, boragebloem, boter, erwtenbloesem, jeneverbessenhout, kamille, kamillebloem, komkommerbloemen, kruisbessen, morielje, Oost-Indische kers bloemen, pompoenbloem, rucolabloemen, tuinboon, tuinboonbloem en water

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Soort:
soep/bouillon / vinaigrette / groente
Een recept uit Nigel Slater - Keukendagboek 2

Recept uit Keukendagboek 2:

Gerookte karbonade, kool en appel

Ingrediënten:
arachideolie, bier, bieten, bonen, boter, ciabattabrood, cider, foelie, frambozen, groentebouillon, water, kool, olie, pasta, peperkorrels, raap, rucola, suiker, tijm, toast, vijgenbladeren, vlees, witte bonen, wortels en 
zout en peper

Haal meer recepten op...