Meer dan 1000 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloembloemkoolboerenkoolboterbroccolicitroencitroensapcourgetteeigembergroentegroentebouillonknoflookkorianderoliepeperpeterselierode uisjalottijmtomaatwaterwortelzout
zout en peperzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Tessa Kiros - Ciao Bella

Recept uit Ciao Bella:

Risotto met kool

Ingrediënten:
boter, groentebouillon, kool, olijfolie, parmezaanse kaas, risottorijst, saucijs, ui en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto
Een recept uit Sieberen Meerema en O.L. De Vos - Harmonie Op Je Bord

Bijgerecht uit Harmonie Op Je Bord:

Rode kool

Ingrediënten:
appel, azijn, boter, groente, jeneverbes, kruidnagel, olijfolie, peper, rode kool, rode wijn, ui en zout

Keuken:
Nederlands
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Daniela Garavini - Varkensvlees

Recept uit Varkensvlees:

Gestoofde kool

Ingrediënten:
bospaddenstoelen, groene kool, olijfolie, pijnboompitten, prei, rozijnen, sjalot, venkel en zwarte olijven

Soort:
groente
Een recept uit Liz Trigg en M. Garrett - Recepten voor de wok

Bijgerecht uit Recepten voor de wok:

Knapperige kool

Ingrediënten:
groente, jeneverbes, knoflook, plantaardige olie, poedersuiker, savooiekool en zout

Soort:
vegan / vegetarisch

Recept van Mijn Recepten:

Chinese kool

Ingrediënten:
chinese kool, kaas, kerrie masala, knoflook, koffiemelk, olijfolie, pindakaas, ui en zout

Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - Twaalf

Recept uit Twaalf:

Bonensoep met kool

Ingrediënten:
bleekselderij, cannellinibonen, cavolo nero, extra vierge olijfolie, gedroogde rode chilipeper, olijfolie, rode ui, snijbiet, tomatenpuree, wit boerenbrood en witte bonen

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:

Gebakken mosselen met kool - kerang goreng dan kol

Ingrediënten:
arachideolie, chinese kool, citroen, gemberwortel, ketjap benteng manis, knoflook, limoen, maïzena, mosselen, olie, sjalot, ui, verse bladselderij, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Kool met sinaasappel en sjalot

Ingrediënten:
kool, kumquat, mandarijn, olijfolie, sherryazijn, sinaasappel, sjalot, suiker, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Een recept uit Tessa Kiros, M. Chatzikonstantis en M. Touros - Piri piri & sardientjes

Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:

Patrijs met kool in brandewijn

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, brandewijn, groentebouillon, knoflook, kool, laurier, nieuwe aardappelen, olijfolie, patrijs, piri piri poeder, presunto, prosciutto, ui, witte wijn en wortel

Keuken:
Portugees
Soort:
gevogelte
Haal meer recepten op...