Recept uit Haute cuisine op klompen:
Snoekbaars met ei, boter en dragon
- Ingrediënten:
- bloem, boter, citroensap, dragon, ei, knoflook, lente ui, olie, peper, snoekbaars, witte wijn en zout
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, citroensap, droge witte wijn, eidooier, knoflook, lente-ui, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peterselie, room, sjalot, slagroom, spinazie, tijm, water, witte peper, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Haute cuisine op klompen:
Ontbijt / lunch uit De dikke vegetariër:
Ontbijt / lunch uit De dikke vegetariër:
Ontbijt uit De dikke vegetariër:
Ontbijt / brunch / lunch uit A propos bistro:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Ontbijt uit De Joodse keuken:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Brunch / diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht uit Jamie's Amerika:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Uit de oven van Van Boven:
Ontbijt / lunch uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Diner / lunch / bijgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Ontbijt / lunch uit Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie:
Lunch uit Gerookte lekkernijen:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Te gast bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: