Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Bavette met gebakken witlof, sjalotten en aardappelen
- Ingrediënten:
- aardappel, bavette (vlees), bloem, boter, bouillon, bruine fond, nootmuskaat, olijfolie, peper, rode port, sjalotten, rozemarijn, tijm en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, bouillon, citroensap, droge witte wijn, ei, knoflook, laurier, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, slagroom, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Diner / voorgerecht uit Noedels:
Bijgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / voorgerecht / avondmaal uit Noedels:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Diner / lunch / voorgerecht uit Noedels:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Vis uit Blik:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Brunch / diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Spis:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl: