154 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: boterbouilloncitroensapeigemberpoederkipfiletknoflookkorianderkurkumalente-uilichte sojasausolieolijfoliepreirijstwijnsesamoliesojasausspecerijensuikertomatenpureeuiwaterwitte peperwortelzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit M. Declercq, Karl Bruninx, K. Bruninx en Wu Chang-Ying - Wokken met Ming

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:

Kreeft met gember

Ingrediënten:
bosui, gember, kippenbouillon, knoflook, kreeft, olie, peper, rijstwijn, suiker, tomatenpuree, zetmeel en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Anthony Bourdain - Les Halles kookboek

Bijgerecht uit Les Halles kookboek:

Gember-sojasaus

Ingrediënten:
boter, gember, gember-sojasaus, kippenbouillon, knoflook, peper, bladpeterselie, sojasaus, witte wijn en zout

Keuken:
Frans
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Bas Robben - Zuur

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zuur:

Zoetzuur Varkensvlees

Ingrediënten:
arachideolie, chinkiang, daslook, gember, kippenbouillon, kristalsuiker, rijstazijn, sesamolie, sojasaus, knoflook, varkensbuik met zwoerd, witte peper en zout

Soort:
vlees
Een recept uit M. Declercq, Karl Bruninx, K. Bruninx en Wu Chang-Ying - Wokken met Ming

Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:

Scampi gevuld met broccoli

Ingrediënten:
broccoli, eiwit, gember, kipfilet, kippenbouillon, peper, rijstwijn, scampi, varkensvet, waterkastanje, wortel, zetmeel en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / gevogelte
Een recept uit M. Declercq, Karl Bruninx, K. Bruninx en Wu Chang-Ying - Wokken met Ming

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:

Doradefilet gestoomd in lotusblad

Ingrediënten:
bosui, donkere sojasaus, doradefilet, gember, kippenbouillon, koriander, lotusblad, olie, peper, rijstazijn, rijstwijn en suiker

Keuken:
Chinees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit M. Declercq, Karl Bruninx, K. Bruninx en Wu Chang-Ying - Wokken met Ming

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:

Tofu gevuld met varkensvlees

Ingrediënten:
bamboescheuten, bosui, chinese champignons, gember, kippenbouillon, knoflook, olie, peper, rijstwijn, tofu, varkensspek, zetmeel en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
vlees
Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Diner / lunch / voorgerecht uit Noedels:

Bouillon met garnalen-kwarteleitjeswontons en glasnoedels

Ingrediënten:
chilipoeder, droge sherry, gember, glasnoedels, kippenbouillon, koriander, kwartelei, lente-ui, lichte sojasaus, mirin, peultjes, sake, scampi, sjalot, wontonvellen, zout en zwarte peper

Keuken:
Aziatisch
Soort:
pasta/noodles / gevogelte / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken:

Klassieke helder gestoomde Reeves elft

Ingrediënten:
bamboescheuten, chinese gepekelde ham, chinkiangazijn, darmvlies, gedroogde shii-takes, gefermenteerde kleefrijst, gember, hilsa, kippenbouillon, lente-ui, lichte sojasaus, reeves elft, shaoxingwijn, spaanse gepekelde ham, witte peper en zout

Keuken:
Chinees / Shanghai
Soort:
vis
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Inktvis met paksoi

Ingrediënten:
aardappelzetmeel, gemberwortel, inktvis, kippenbouillon, knoflook, lente ui, oestersaus, paksoi, rode chilipeper, thaise vissaus, witte peper en zonnebloemolie

Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken:

Qing zheng xian yu - Helder gestoomde zeebaars

Ingrediënten:
bamboescheuten, chinese gepekelde ham, chinkiangazijn, gedroogde shii-takes, gefermenteerde kleefrijst, gember, kippenbouillon, kippenolie, lente-ui, lichte sojasaus, reuzel, shaoxingwijn, spaanse gepekelde ham, witte peper, zeebaars en zout

Keuken:
Chinees / Shanghai
Soort:
vis
Een recept uit  - Lamsvlees nieuwe stijl

Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:

Lamsoesters in phyllodeeg

Ingrediënten:
bruine fond, eiwit, gember, handpeer, kippenbouillon, lamshaas, madeira, peterselie, phyllodeeg, rode wijnazijn, saffloerolie, zout en zwarte peper

Soort:
lamsvlees
Een recept uit M. Declercq, Karl Bruninx, K. Bruninx en Wu Chang-Ying - Wokken met Ming

Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:

Gamba's gestoomd met zwarte bonen

Ingrediënten:
bosui, eiwit, gamba, gember, kippenbouillon, knoflook, peper, rijstwijn, scampi, varkensvlees, waterkastanje, wortel, zetmeel, zout en zwarte bonen

Keuken:
Chinees
Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit  - Lamsvlees nieuwe stijl

Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:

Marokkaanse stoofpot

Ingrediënten:
amandelen, bruine fond, gember, honing, kaneel, kippenbouillon, lamsbout, nootmuskaat, pruimedanten, saffloerolie, saffraandraadjes, sinaasappelrasp, sinaasappelsap, zilveruitjes, zout en zwarte peper

Keuken:
Marokkaans
Soort:
stoofgerecht / lamsvlees
Een recept uit Ken Hom - Smaak van china

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:

Hongshao yangrou - Stoofschotel van gesmoord geitenvlees of lamsvlees

Ingrediënten:
donkere sojasaus, droge sherry, gefermenteerde tofu, gember, hoisinsaus, kaneelstokje, kippenbouillon, lente-ui, lichte sojasaus, rijstwijn, roze peperkorrels, schouderstuk van geit, schouderstuk van lam, steranijs, suiker, water, zout en zwarte peper

Keuken:
Chinees
Soort:
stoofgerecht / lamsvlees / geitenvlees
Een recept uit M. Declercq, Karl Bruninx, K. Bruninx en Wu Chang-Ying - Wokken met Ming

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:

Eendenrolletjes met asperges

Ingrediënten:
bosui, chilipeper, donkere sojasaus, eendenfilet, gember, groene asperge, kippenbouillon, knoflook, olie, peper, rijstwijn, suiker, zetmeel en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
gevogelte
Een recept uit Ken Hom - Smaak van china

Diner / bijgerecht / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Smaak van china:

Dan dan mian - Kruidige sichuan noedels

Ingrediënten:
arachideolie, chilipeperolie, chinese eiermie, donkere sojasaus, gedroogde eiermie, gember, kippenbouillon, knoflook, lente-ui, pindakaas, roze peperkorrels, sesampasta, tahin, varkensgehakt en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
noedels
Een recept uit David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:

Szechuan Noodles / Szechuan noedels

Ingrediënten:
arachideolie, donkere sojasaus, droge sherry, dunne eiernoedels, gele bonensaus, gember, kippenbouillon, knoflook, lente-ui, peper, pindakaas, plantaardige olie, rode chilipeper, varkensgehakt en zout

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort:
pasta/noodles / varkensvlees
Haal meer recepten op...