31 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bieslookbloemboterbouquet garnieieidooiereiwitgelatinegroentebouillonkaasknoflookmaggimelkmosterdolijfoliepeperpeterselieroomspecerijenuiwaterwitte peperzonnebloemoliezout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Recept uit De banketbakker:

Aardappelkroketjes

Ingrediënten:
aardappel, eidooier, eiwit, nootmuskaat, paneermeel, fijn, paneermeel, grof, roomboter, slagroom en zonnebloemolie

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Lunch uit Bouillon:

Runderkroketten met dadelchutney

Ingrediënten:
bloem, boter, citroensap, dijonmosterd, eiwit, laurier, nootmuskaat, olie, paneermeel, panko, runderbouillon, rundersukade, slagroom, worcestersaus en zwarte peperkorrels

Soort:
rundvlees
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Ei-hamschoteltje uit de oven

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, gekookte ham, jong belegen kaas, knoflookpoeder, melk, nootmuskaat, paneermeel, slagroom, witte peper en zout

Keuken:
Europees
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / eieren, kaas en zuivel / hartige hapjes
Een recept uit  - Crumbles en gratins

Diner / hoofdgerecht uit Crumbles en gratins:

Gratin met kalkoen en zoete aardappel

Ingrediënten:
bieslook, boter, kalkoenvlees, kaneel, nootmuskaatpoeder, olijfolie, paneermeel, slagroom, ui en zoete aardappel

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte / crumble/gratin
Een recept uit Sabine Koning

Recept van Oh my foodness:

Kaaskroketten met oude kaas

Ingrediënten:
eidooier, eiwitten, bloem, bloem, groentebouillon, nootmuskaat, oude kaas, paneermeel, peper en zout, roomboter, slagroom en zonnebloemolie

Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Snack of tussendoortje uit De banketbakker:

Kalfskroketten

Ingrediënten:
bloem, bouquet garni, eidooier, eiwit, gelatine, mager kalfsvlees, maggi, mosterd, nootmuskaat, paneermeel, fijn, paneermeel, grof, peperkorrel, peterselie, roomboter, slagroom, water en zonnebloemolie

Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Snack of tussendoortje uit De banketbakker:

Bitterballen

Ingrediënten:
bloem, bouquet garni, eidooier, eiwit, gelatine, mager kalfsvlees, maggi, mosterd, nootmuskaat, paneermeel, fijn, paneermeel, grof, peperkorrel, peterselie, roomboter, slagroom, water en zonnebloemolie

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / lunchgerecht uit De Zilveren Lepel:

Aardappelsoufflé - soufflé di patate

Ingrediënten:
aardappel, boter, ei, gekookte ham, nootmuskaat, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, slagroom en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / ei/omelet/frittata / aardappelgerecht
Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 1 - Vis

Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / lunchgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:

Garnalenkroketten

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, eidooier, frituurolie, hollandse garnalen, knoflook, melk, nootmuskaat, paneermeel, peper, sjalot, slagroom, verse selderij en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / frituur
Een recept uit Johannes van Dam - Het krokettenboek

Snack of tussendoortje uit Het krokettenboek:

Kalfskroketten - Cees Holtkamp, 2010

Ingrediënten:
bladpeterselie, bloem, bouquet garni, eidooier, eiwit, fijn paneermeel, gelatine, grof paneermeel, maggi, mosterd, nootmuskaat, peper, peperkorrels, roomboter, slagroom, water, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Nederlands
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Jonah Freud - Rijksmuseum kookboek

Snack of tussendoortje uit Rijksmuseum kookboek:

Kalfskroketten

Ingrediënten:
bladpeterselie, bloem, eidooier, eiwit, gelatine, kalfsvlees, lavas, maggi, mosterd, nootmuskaat, paneermeel, peperkorrel, peterselie, prei, roomboter, slagroom, water, wortel, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees / kalfsvlees / frituur
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Aardappelbakje

Ingrediënten:
aardappelen, bloem, champignons, citroen, dille, eieren, grijze garnalen, nootmuskaat, paneermeel, peper, room, sint-jakobsvruchten, vetstof, zeeduivel en zout

Soort:
aardappelgerecht / frituur
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Diner / voorgerecht / tussengerecht uit Koken voor elke dag:

Rijstkroketten

Ingrediënten:
eieren, gemalen kaas, groentebouillon, kervel, laurier, nootmuskaat, paneermeel, peper, peterselie, rijst, rode paprika, room, ui, vetstof en zout

Soort:
rijst
Een recept uit  - Deutsche Küche

Bijgerecht uit Deutsche Küche:

Brätnockerln - baknoedels

Ingrediënten:
bieslook, boter, citroenrasp, ei, gebakken kalfsvlees, kalfslever, nootmuskaat, paneermeel, peterselie, room, ui, witte peper en zout

Keuken:
Duits
Soort:
noedels
Een recept uit Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Groot handboek vegetarisch koken

Diner / voorgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:

Kruiden-kaassoufflé

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, bloem, boragie, boter, emmentaler, knoflook, melk, nootmuskaat, oregano, paneermeel, peterselie, pimpernel, room, salie en witte peper

Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Haal meer recepten op...