187 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbleekselderijbotercitroensapgroenteknoflookknolselderijkruidenkruidnagellaurierolieolijfoliepeperpeterselierozemarijnsuikertomaattomatenpureeuiwitte wijnwortelzonnebloemoliezout
zout en peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Lidya Winkels - Lidya Winkels kookboek

Bijgerecht uit Lidya Winkels kookboek:

Prei à la Grecque

Ingrediënten:
aardbeiblad, citroensap, knolselderij, koriander, olijfolie, peperkorrels, prei, tijm, venkel, water en zout

Keuken:
Grieks
Soort:
vegan
Een recept uit Ditte Isager en René Redzepi - Noma

Recept uit Noma:

Koningskrab en prei in as van hooi

Ingrediënten:
boter, broodkruimels, droge witte wijn, hooi, koningskrabscharen, mosselen, peper, prei, room, sjalotje, tijm, water, witte wijn en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit  - De Oosterschelde kreeft

Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:

court-bouillon

Ingrediënten:
citroensap, cognac, grof zeezout, kruidnagel, laurier, peper, prei, selderij, tijm, ui, venkel, water, winterwortel en witte wijn

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit J. Gosney en Rick Stein - Mediterrane Odyssee

Basisrecept uit Mediterrane Odyssee:

Kippenbouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, kippenbotten, drumsticks, kippenvleugels, laurierblad, prei, tijm, water en wortel

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit P. van Buren - Twentse Smaakmakers

Basisrecept uit Twentse Smaakmakers:

Runderfond

Ingrediënten:
knolselderij, laurier, peperkorrels, prei, soepvlees, tijm, ui, water, winterpeen en zout

Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Groentebouillon

Ingrediënten:
koolzaadolie, laurier, bladpeterselie, prei, tijm, spaanse ui, venkel, water en wortel

Soort:
soep/bouillon / sous-vide
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Bouillon, runderpoelet

Ingrediënten:
beenderen, citroen, foelie, kruidnagel, laurierblad, peperkorrels, peterselie, prei, runderpoulet, selderij, tijm, water en winterwortel

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Runderbouillon

Ingrediënten:
knoflook, koolzaadolie, laurier, peperkorrels, bladpeterselie, prei, runderbotten, tijm, spaanse ui, water en wortel

Soort:
soep/bouillon / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Paddenstoelenbouillon

Ingrediënten:
champignons, kerrie, koolzaadolie, laurier, bladpeterselie, prei, tijm, ui, water en wortel

Soort:
soep/bouillon / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Blanke kalfsfond

Ingrediënten:
kalfspoot, kalfsbotten, knoflook, laurier, bladpeterselie, prei, tijm, ui en water

Soort:
soep/bouillon / sous-vide
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Paella Stock

Ingrediënten:
blanke kippenfond, druivenpitolie, gele ui, konijnafsnijdsel, konijnkarkas, pimenton de la vera dulce, piquillopeper, prei, tijm, tomaat, venkel, water en wortel

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Pekel voor varkensbuik

Ingrediënten:
inmaakzout, laurier, peperkorrels, prei, suiker, tijm, ui, water, wortel en zout

Soort:
sous-vide / condiment
Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Recept uit Speisekammer:

Heller Kalbsfond - Heldere kalfsfond

Ingrediënten:
kalfsbotten, knolselderij, laurier, prei, tijm, tomatenpuree, ui, water, witte peperkorrels en wortel

Keuken:
Internationaal / Noord-west-Europees
Soort:
inmaak / bouillon
Een recept uit  - De Oosterschelde kreeft

Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:

kreeftensaus

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, cognac, garnalenkoppen, kreeftenfond, kreeftenkoppen, kreeftenschalen, laurier, peper, prei, room, sjalot, tijm, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / saus/dressing/jus
Een recept uit Robert Kranenborg, Pieter J. Bogaers, Arjan Benning en Marco Paone - DWDD kookt met Kranenborg

Recept uit DWDD kookt met Kranenborg:

Groentebouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, champignon, koriander, laurier, peper, prei, tijm, water, witte wijn, wortel en zeezout

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Recept uit Speisekammer:

Dunkler Rinderfond - Donkere runderfond

Ingrediënten:
knolselderij, laurier, prei, rode wijn, runderbotten, tijm, tomatenpuree, ui, water, witte peperkorrels en wortel

Keuken:
Internationaal / Noord-west-Europees
Soort:
inmaak / bouillon
Haal meer recepten op...