Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Hardgekookte eieren met pindasaus en koriander
- Ingrediënten:
- druivenpitolie, ei, koriander, maïsolie, pindasaus, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Internationaal
- Soort:
- ei/omelet/frittata / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, cayennepeper, citroensap, eidooier, gember, kaneel, knoflook, korianderzaad, lente-ui, limoen, melk, olie, olijfolie, peper, peterselie, rode ui, suiker, tomaat, ui, water, zeezout, zonnebloemolie, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Eten en zo:
Buffet / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:
Recept uit Vis en schaaldieren:
Diner / voorgerecht uit Casa Moro:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Brunch / diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Recept uit de snelle keuken:
Recept uit de snelle keuken:
Recept van Francesca Kookt!:
Ontbijt / lunch uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Mediterraneo:
Brunch uit Tomaten:
Lunch / avondmaal uit De smaak van kokos:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit NAJAT: