137 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloembotercitroencitroensapcrème fraîchedilleeifruitknoflookmelknotenolieolijfoliepeperpoedersuikerroomsuikeruivleeswateryoghurtzuivelzure roomzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Ditte Isager en René Redzepi - Noma

Diner / nagerecht uit Noma:

Yoghurt en wei, doperwten en selderij

Ingrediënten:
bleekselderij, broodsaus met munt, citroensap, doperwten, druivenpitolie, eidooier, fluitekruidblaadjes, peultjes, slagroom, suiker, suikersiroop, water, yoghurt en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - Gemüse!

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Gemüse! :

Sappige spinazie-borek (met knoflook-yoghurt(facultatief))

Ingrediënten:
bladerdeeg, bladspinazie, ei, feta, gedroogde munt, groene olijven, knoflook, kwark, olijfolie, paprika edelsusz, paprika rosenscharf, peper, room, ui, yoghurt, zeezout, zout en zwarte olijven

Keuken:
Turks
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Amandelcake met frambozen

Ingrediënten:
amandelen, basilicum, bladpeterselie, boter, chilivlokken, citroensap, ei, eidooier, eieren, frambozen, bloem, boter, gehakt, boter, honing, knoflook, limoenen, limoensap, mascarpone, merg, olijfolie, poedersuiker, tomaat, room, sjalot, suiker, rozemarijn, tijm, tijm, knoflook, vanillestokje, verse rozemarijn, peper, yoghurt en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Gerookte forel met meloen

Ingrediënten:
forelfilet, komkommer, meloen, peper, slagroom, witte ui, wittewijnazijn, yoghurt en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Ontbijt / brunch uit Nopi:

Maïsbrood met gerilde perziken en ahornroom

Ingrediënten:
ahornsiroop, bakpoeder, bloem, boter, donkere rietsuiker, ei, fijne kristalsuiker, gele perziken, gemberwortel, griekse yoghurt, grof zeezout, honing, maïskorrels, nectarines, sauternes, slagroom, snelkookpolenta, vanillestokje, roomkaas, volle melk, witte perziken en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Amerika

Ontbijt / brunch / diner / lunch / nagerecht uit Jamie's Amerika:

Hipspudding

Ingrediënten:
blauwe bosbessen, boter, ei, gemberpoeder, lichte rietsuiker, melasse, peren, sinaasappel, slagroom, vanille-ijs, vanillestokje, yoghurt, zeezout en zelfrijzend bakmeel

Keuken:
Amerikaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Sarit Packer en Itamar Srulovich - Honey & co

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Honey & co:

Gepocheerde kweepeer met kwark en zoete hazelnoten

Ingrediënten:
babyspinazie, chilivlokken, ciderazijn, citroensap, hazelnoot, honing, kaneelstokje, kweeperen, lamsoor, munt, olijfolie, peper, single cream, slagroom, suiker, volle melk, yoghurt, zeezout en zout

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Jean Michel Raynaud - Het Franse bakboek

Recept uit Het Franse bakboek:

Gâteau au fromage, sauce mandarine-chocolat

Ingrediënten:
eidooier, eieren, eiwitten, boter, gedroogde citrusvruchtenschil, gehakt, griekse yoghurt, honing, kristalsuiker, maïsmeel, mandarijn, mandarijnen, mandarijnensap, melkchocolade, pure chocolade, roomkaas, slagroom, tafelzout, volle melk en zanddeeg

Keuken:
Frans
Soort:
gebak/koek/taart/pudding
Een recept uit Nigel Slater - Keukendagboek 2

Recept uit Keukendagboek 2:

Bulgur en spek

Ingrediënten:
aardappels, bulgur, gedroogd kokos, gemalen kokos, gemalen komijn, graan, kardemom, kokos, kokosmelk, kokosroom, kurkuma, olijfolie, pasta, peper, spek, room, santen, spek, uien, water, yoghurt, zout en zout

Een recept uit Ans Withagen en Danielle Krijtenburg - Thuis in de keuken

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thuis in de keuken:

Turkse Flapjes

Ingrediënten:
ei, kaas, groente, olie, peper, room, specerijen, ui, yoghurt, yufkavellen, zachte kruiden en zout

Keuken:
Turks
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Ditte Isager en René Redzepi - Noma

Recept uit Noma:

Fingerlingaardappelen en spek

Ingrediënten:
appel-balsamicoazijn, boter, druivenpitolie, fingerling-aardappelen, gerookt spekvet, kippenbouillon, kippengelei, room, truffelolie, truffels van gotland, volle melk, yoghurt en zout

Soort:
vlees
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Ontbijt / diner / nagerecht / dessert uit De dikke vegetariër:

Omelet met abrikozen

Ingrediënten:
abrikozen, bloem, boter, crème fraîche, ei, fruit op sap, jam, kaneel, marmelade, poedersuiker, slagroom, suiker, yoghurt, zout en zure room

Keuken:
Amerikaans
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Ontbijt / diner / nagerecht / dessert uit De dikke vegetariër:

Omelet met frambozen

Ingrediënten:
bloem, boter, crème fraîche, ei, frambozen, fruit op sap, jam, kaneel, marmelade, poedersuiker, slagroom, suiker, yoghurt, zout en zure room

Keuken:
Amerikaans
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Ontbijt / diner / nagerecht / dessert uit De dikke vegetariër:

Omelet met bosbessen

Ingrediënten:
bloem, bosbessen, boter, crème fraîche, ei, fruit op sap, jam, kaneel, marmelade, poedersuiker, slagroom, suiker, yoghurt, zout en zure room

Keuken:
Amerikaans
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Ontbijt / diner / nagerecht / dessert uit De dikke vegetariër:

Omelet met perzik

Ingrediënten:
bloem, boter, crème fraîche, ei, fruit op sap, jam, kaneel, marmelade, perzik, poedersuiker, slagroom, suiker, yoghurt, zout en zure room

Keuken:
Amerikaans
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Ontbijt / diner / nagerecht / dessert uit De dikke vegetariër:

Omelet met nectarine

Ingrediënten:
bloem, boter, crème fraîche, ei, fruit op sap, jam, kaneel, marmelade, nectarine, poedersuiker, slagroom, suiker, yoghurt, zout en zure room

Keuken:
Amerikaans
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Erwtensmeersel of -dip

Ingrediënten:
citroensap, citroenzest, doperwten, knoflook, lente-ui, munt, room, yoghurt, zijde tofu en zout

Keuken:
Mexicaans
Soort:
saus / vegetarisch
Haal meer recepten op...