Diner / voorgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Champignons farci - Gevulde champignons
- Ingrediënten:
- boter, champignons, gekookte ham, kaas, peper, peterselie, ui, witbrood en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- paddenstoelen
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroensap, droge witte wijn, ei, knoflook, laurier, lente-ui, melk, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, room, sjalot, slagroom, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit Koken voor elke dag:
Drinken / aperitief uit Koken voor elke dag:
Bijgerecht uit Elzas:
Recept uit Koken voor elke dag:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht uit Wat je vér haalt is lekker:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Lunch / snack of tussendoortje uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit Ons bakboek:
Recept uit De kunst van het koken:
Bijgerecht / fondue / gourmet/steengrill/fondue uit Het groot fondue boek: