100 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: arboriorijstbleekselderijbloemboterbouilloncitroencourgetteeikaasknoflookkruidenmelkolieolijfoliepeperpeterseliepreirisottorijstrozemarijnuiwaterwitte wijnwortelzeezoutzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Knoflookpolenta

Ingrediënten:
aubergine, boter, droge witte wijn, groentebouillon, knoflook, margarine, olijfolie, parmezaanse kaas, polenta, pomodoritomaat, suiker en kruiden

Een recept uit Jamie Oliver - Thuis bij Jamie

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:

Wildragù met pappardelle

Ingrediënten:
bladpeterselie, bloem, boter, bouillon, extra vierge olijfolie, haas, hertenbout, knolraap, konijn, laurier, olijfolie, pappardelle, parmezaanse kaas, rode ui, rozemarijn, sinaasappel, tijm, witte wijn, wortel, zeezout en zwarte peper

Soort:
wild
Een recept uit Jamie Oliver - Thuis bij Jamie

Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:

E.F.R.

Ingrediënten:
aardappel, bloem, bouillon, citroen, ei, frituurolie, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, rozemarijn, tijm, wild konijn, witbrood, witte wijn, zeezout en zwarte peper

Soort:
wild
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:

Ossobuco met saffraanrisotto

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, extra vierge-olijfolie, groentebouillon, kalfsschenkel, knoflook, parmezaanse kaas, risottorijst, rozemarijn, saffraan, tijm, tomatenblokjes, ui, vermout, witte wijn, wortel, zoutflakes en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / risotto
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Polpo:

Arancini

Ingrediënten:
boter, buffelmozzarella, courgette, groentebouillon, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, polenta, risottorijst, sjalot, tijm, witte wijn en zoutflakes

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie in 30 minuten

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Jamie in 30 minuten:

Lasagna met zomergroenten

Ingrediënten:
ansjovissen in olie, asperges, citroen, diepvriesdoperwtjes, diepvriestuinbonen, groentebouillon, hüttenkäse, knoflook, koffieroom, lasagnavellen, lente-ui, munt, parmezaanse kaas en tijm

Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie in 30 minuten

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Jamie in 30 minuten:

Natte paddenstoelenrisotto

Ingrediënten:
bladpeterselie, bleekselderij, boter, citroen, gedroogd eekhoorntjesbrood, groentebouillon, knoflook, paddenstoelen, parmezaanse kaas, risottorijst, rozemarijn, tijm, witte ui en witte wijn

Soort:
risotto / rijst / vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:

Risotto met paddenstoelen

Ingrediënten:
basisrecept voor risotto, bladpeterselie, bouillon, citroen, extra vierge olijfolie, knoflook, parmezaanse kaas, tijm, wilde paddenstoelen, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto / vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:

Risotto met een restant gestoofd vlees

Ingrediënten:
basisrecept voor risotto, boter, bouillon, extra vierge olijfolie, gestoofd vlees, parmezaanse kaas, tijm, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:

Winterminestrone

Ingrediënten:
bleekselderij, bouillon, groene kidneybonen, knoflook, knolselderij, olijfolie, parmezaanse kaas, pastaschelpjes, prei, tomatenblokjes uit blik, verse tijm en winterwortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver, Chris Terry, David Loftus en Marton Deuchars - Jamie's dinners

Recept uit Jamie's dinners:

Pasta met zoete rode uien

Ingrediënten:
aardappel, boter, fusilli, groentebouillon, kaneelstokje, kippenbouillon, knoflook, nootmuskaat, parmezaanse kaas, peterselie, rode chilipeper, rode ui, spaghetti, tijm en witte ui

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Spaghetti met gehaktsaus

Ingrediënten:
cayennepeper, kruiden, groentebouillon, knoflook, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, pomodori uit blik, rode wijn, runderbouillon, rundergehakt, spaghetti, tomatenketchup, ui, worcestershiresaus, zongedroogde tomatenpasta, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Boerensoep

Ingrediënten:
gedroogde paprika, kruiden, groentebouillon, koolrabi, macaroni, meiknol, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, peterselie, italiaanse pomodori in blik, rode kidneybonen, tomatenpuree, ui, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Lunch / avondmaal uit Veg!:

Soep van puy-linzen en spinazie

Ingrediënten:
babyspinazie, extra vierge-olijfolie, groentebouillon, harde geitenkaas, knoflook, koolzaadolie, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, puy-linzen, sjalot, tijm, tomaten, ui, wortel, zeezout en zwarte peper

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Veg!:

Paddenstoelenragout met zachte polenta

Ingrediënten:
boter, groentebouillon, harde geitenkaas, knoflook, koolzaadolie, laurier, melk, olijfolie, paddenstoelen, paddenstoelenbouillon, parmezaanse kaas, peperkorrels, polenta, rode wijn, rozemarijn, tijm, ui, zeezout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Lunch / avondmaal uit Veg!:

Speltotto met boerenkool en geitenkaas

Ingrediënten:
boerenkool, boter, cavolo nero, droge witte wijn, groentebouillon, harde geitenkaas, knoflook, koolzaadolie, olijfolie, parelgort, parelspelt, parmezaanse kaas, prei, tijm, ui, zeezout en zwarte peper

Soort:
couscous/bulgur/quinoa / vegetarisch
Haal meer recepten op...