Diner / hoofdgerecht uit Spaans:
Varkensvlees in walnotensaus
- Ingrediënten:
- boter, cognac, grof zout, mager varkensvlees, melk, nootmuskaat, walnoten en zwarte peper
- Keuken:
- Spaans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, bouquet garni, brood, ei, eidooier, gerookt spek, kip, kippenbouillon, knoflook, laurier, laurierblad, melk, olijfolie, peper, peterselie, plantaardige olie, rode wijn, rozemarijn, sjalot, spek, tijm, truffel, ui, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Spaans:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Bijgerecht uit Chez Adriaan:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk: