Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Champignonsoep
- Ingrediënten:
- bloem, boter, citroensap, eierdooier, kastanjechampignons, kippenbouillon en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- soep/bouillon / gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, bloem, boter, bouillon, champignon, crème fraîche, dragon, ei, eidooier, gecanneleerde champignonhoedjes, kip, knoflook, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, prei, room, sjalot, slagroom, tijm, ui, water, witte peper, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Spice Wise:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Bijgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Gezond genieten met Sonja:
Diner / voorgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Dressings en marinades:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: