31 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloembouillonchorizocitroendroge witte wijnerwtengroene paprikagroentekaaskipknoflookolijfoliepaellarijstpaprikapoederpeperrijsttomaatuiwaterwitte wijnzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Betina Oostveen

Recept van Betty's Kitchen:

Risotto met saffraan en spinazie

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, bouillon, carnaroli rijst, droge witte wijn, groente, ui, kaas, knoflook, olijfolie, pecorino, rijst, saffraan, spinazie, ui, spinazie, wijn en witte wijn

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Soupe Catalane aux poivrons - Catalaanse paprika-preisoep

Ingrediënten:
bloem, bonenkruid, eidooier, gerookte ham, groene paprika, kippenbouillon, knoflook, mager rookspek, olijfolie, pastafiguurtjes, peper, prei, rijst, rode paprika, runderbouillon, saffraandraadjes, ui, vermicelli, water en zout

Keuken:
Catalaans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

paella met zeevruchten

Ingrediënten:
bakchorizo, citroen, droge witte wijn, erwten, gamba, garnalen, gemalen zwarte peper, kippenbouillon, knoflook, mosselen, olijfolie, paellarijst, pijlinktvis, rode paprika, saffraandraadjes, scampi, spaanse ui, strandgapers, tomaat, verse peterselie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / paella / pasta/noodles
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

paella valenciana

Ingrediënten:
bakchorizo, erwten, gamba, garnalen, gevulde olijven, kipfilet, kippenbouillon, knoflook, mosselen, olijfolie, paellarijst, paprikapoeder, rijst, rode paprika, saffraandraadjes, sperziebonen, tomaat, tuinbonen, ui, varkensfilet, verse peterselie, vlees, witte wijn, zout en zwarte peper

Keuken:
Spaans
Soort:
paella / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / voorgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

Basisrecept de lekkerste paella

Ingrediënten:
bonen, bouillon, groente, knoflook, kruiden, olijfolie, rijst, saffraan, schelpdieren, specerijen, tomaat, ui, vis, vlees, water en worst

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren / paella / rijst
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

feestelijke paella

Ingrediënten:
bloem, chorizo, doperwten, gevulde groene olijven, groene olijfolie, kippenborst, kippenbouillon, knoflook, mosselen, peper, rauwe gamba, rode paprika, saffraandraadjes, spaanse paellarijst, sperziebonen, tomaat, tuinbonen, ui, varkensfilet, witte wijn en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren / paella / rijst
Een recept uit Ans Withagen en Danielle Krijtenburg - Thuis in de keuken

Diner / lunch / voorgerecht uit Thuis in de keuken:

Groentesoep

Ingrediënten:
bouillon, granen, groente, kaas, kruiden, laurierblad, olie, parmezaankorst, peper, peulvruchten, schijfjes citroen, sinaasappelrasp, specerijen, ui, witte wijn en zout

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Margriet kookboek:

Paella valenciana

Ingrediënten:
braadkuiken, citroen, doperwten, droogkokende rijst, groene olijven, groene paprika, inktvis, kippenbouillon, knoflook, langoustines, olijfolie, garnaal, peper, mossel, rode paprika, saffraandraadjes, ui en zout

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Paella met stukjes uit de stoofpot

Ingrediënten:
bloedworst, bouillon, buikspek, chorizo, doperwten, kikkererwten, kipfilet, knoflook, kortkorrelige rijst, olijfolie, rode paprika, saffraandraadjes, tomaat, ui, verse peterselie, water en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / paella / rijst
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Paella met zoutevis

Ingrediënten:
bloem, doperwten, kippenbouillon, knoflook, kortkorrelige rijst, olijfolie, paprikapoeder, rode paprika, saffraandraadjes, tomaat, ui, verse peterselie, water, zout en zoutevisfilet

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / paella / rijst
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Paella met kip

Ingrediënten:
citroen, doperwten, garnalen, kip, kippenbouillonblokje, knoflook, kortkorrelige rijst, mosselen, olijfolie, pijlinktvis, rode paprika, saffraandraadjes, tomaat, tomatensaus, ui, venusschelp, verse peterselie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / paella / rijst / gevogelte
Een recept uit Marielle van Spronsen - Topkoks voor Thuiskoks 2

Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2:

Baskische soep de lamine

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, citroenrasp, dragon, groene paprika, kabeljauw, kardamompoeder, kippenbouillon, korianderzaad, kruidnagel, limoensap, noilly prat, olijfolie, paprikapoeder, peterselie, prei, rode paprika, room, roomboter, saffraan, steranijs, tomaat, ui, venkel, visafsnijdsel, witte wijn en zwarte olijf

Een recept uit Sergio Vasquez - De verse Spaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De verse Spaanse keuken:

Valenciaanse paella - paella valenciana

Ingrediënten:
bladpeterselie, chorizo, erwten, kippenbouillon, kippendij, knoflook, laurierblad, olijfolie, paellarijst, rode paprika, saffraandraadjes, tuinbonen, ui, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
pasta/noodles / gevogelte
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:

Fideua met zeevruchten

Ingrediënten:
babypijlinktvis, chorizoworst, citroenrasp, fideos pasta, fino sherry, garnalen, kippenbouillon, knoflook, laurierblad, olijfolie, paprikapoeder, pijnboompitten, rode paprika, rode spaanse peper, rode ui, saffraandraadjes, sint-jakobsschelp, spaghettini, suiker, tomaat uit blik, venkelknol, venkelloof, verse bladpeterselie en witbrood

Keuken:
Spaans / Catalaans
Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Nadia Zerouali - Melk & dadels

Recept uit Melk & dadels:

Paella met vis, kip en zeevruchten

Ingrediënten:
doperwtjes, drumsticks, schelpdieren, kippenbouillon, knoflook, komijnpoeder, laurierblad, olijfolie, garnaal, paprikapoeder, peper, peterselie, pijlinktvis, rijst, rode paprika, saffraan, tomaat, ui, witvis en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / paella / gevogelte
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Turkse rijstschotel met kip

Ingrediënten:
amandelen, doperwten, gemalen komijn, ketoembar, kippenbouillon, kippenbout, knoflook, olie, rijst, rode paprika, rozijnen, saffraan, tomaat uit blik, tomatenpuree, ui, witte wijn, zongedroogde tomaat en zwarte olijven

Keuken:
Turks
Soort:
rijst
Een recept uit  - Gezond koken gevogelte nieuwe stijl

Diner / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:

Spaanse kip met saffraanrijst

Ingrediënten:
droge witte wijn, gele paprika, kip, kippenbouillon, knoflook, komijnzaad, koudgeperste olijfolie, langkorrelige zilvervliesrijst, rode paprika, saffraandraadjes, spaanse peper, tomaat, ui, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
rijst / gevogelte
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:

Paella

Ingrediënten:
bacon, cayennepeper, chorizo, doperwten, gepelde rauwe garnalen, kippenbouillon, knoflook, mosselen, olijfolie, paellarijst, pijlinktvis, rode paprika, rode ui, saffraandraadjes, tomaat, verse bladpeterselie, witte wijn en witvisfilet

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / paella / rijst / varkensvlees
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Couscous met kip

Ingrediënten:
amandelschilfers, aubergine, courgette, couscous, kip, kippenbouillon, korianderblaadjes, olijfolie, peper, pompoen, raapjes, rode paprika, rozijnen, saffraan, tomaten, uien, witte kool, wortelen en zout

Soort:
pasta, rijst, granen en deegwaren / gevogelte / couscous
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Paella

Ingrediënten:
cayennepeper, erwten, gepelde grote garnalen, groene olijven, inktvis, kip, kippenbouillon, knoflook, mosselen, olijfolie, paprika, peper, peterselie, rijst, roze garnalen, saffraan, tomaten, uien, varkensvlees en zout

Soort:
pasta, rijst, granen en deegwaren / rijst
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Konijn met zuiderse groenten

Ingrediënten:
amandelschilfers, citroen, gemberpoeder, tomaat, honing, kaneel, kippenbouillon, knoflook, komijnpoeder, konijn, korianderblaadjes, korianderpoeder, paprikapoeder, paprika's, peper, rozijnen, saffraan, uien, vetstof en zout

Soort:
wild
Een recept uit Kim MacLean - Tajine

Diner / hoofdgerecht uit Tajine:

Konijn met ras el hanout, kaneel en honing

Ingrediënten:
donkere honing, gele paprika, gemberpoeder, groene paprika, kaneelstokje, kastanjehoning, kippenbouillon, knoflook, paprikapuree, plantaardige olie, ras el hanout, rode paprika, saffraanpoeder, tam konijn, tijmhoning, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Mediterraans / Marokkaans
Soort:
wild / tajine
Haal meer recepten op...