18 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: appelbasilicumbiologische citroenbleekselderijbroodcitroenraspcourgetteextra vierge olijfoliekikkererwtenknoflookkomkommermuntolijfoliepijnboompittenrode uisinaasappeluivruchtensapwaterzeezoutzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Sarit Packer en Itamar Srulovich - Honey & co

Recept uit Honey & co:

Salade met vijgen, geitenkaas en honing

Ingrediënten:
citroen, citroensap, double cream, geitenkaas, pistaches, little gem, munt, olijfolie, slagroom, tijmhoning, vijgen, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Picknick / diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Liever lokaal:

Salade met meikaas

Ingrediënten:
appel, citroenrasp, citroensap, honing, meikaas, peper, sinaasappel, veldsla en walnotenolie

Keuken:
Hollands
Soort:
salade / vegetarisch / kaas
Een recept uit Sarit Packer en Itamar Srulovich - Honey & co

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Honey & co:

Voorjaarssalade

Ingrediënten:
citroensap, courgette, doperwt, tuinboon, halloumi, honing, little gem, manourikaas, munt, olijfolie, citroen, saffraan, tafelzout, water, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Janice Murfitt - Dressings en marinades

Recept uit Dressings en marinades:

Citroenvinaigrette

Ingrediënten:
citroenmelisse, citroenrasp, citroensap, franse mosterd, honing, olijfolie, witte wijnazijn, zout en zwarte peper

Soort:
saus/dressing/jus / vegan
Een recept uit Holger Stromberg - Gesund Geniessen

Diner / hoofdgerecht uit Gesund Geniessen:

Past-Salat mit Artischokken / Pastasalade met artisjokken

Ingrediënten:
babyartisjok uit pot, buffelmozarella, ciabatta, citroenrasp, citroensap, gedroogde tomaten, gladde peterselie, honing, olijfolie, penne, rode ui, witte balsamicoazijn, zeezout, zwarte olijven zonder pit en zwarte peper

Keuken:
Duits
Soort:
salade / pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Donna Hay en William Meppem - Fresh en light

Basisrecept uit Fresh en light:

Dressings (diverse variaties)

Ingrediënten:
bieslook, bladpeterselie, citroensap, citroenschil, dijonmosterd, gemberwortel, honing, karnemelk, kikkererwten, knoflook, komijn, korianderblaadjes, mayonaise, mirin, misopasta, parmezaanse kaas, peper, rijstazijn, sesamolie, tahin, wittewijnazijn en zout

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / bijgerecht uit Een kookboek.:

Komkommer in het zuur

Ingrediënten:
chilipeper, citroensap, citroenzest, dille, fleur de sel, honing, komkommer, korianderblaadjes, peper, rode ui, roze peperkorrels, water, yoghurt met tomatenpitten en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Diner / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit NAJAT:

Makreel in escabeche

Ingrediënten:
azijn, citroen, citroensap, extra vierge olijfolie, groene paprika, honing, kapperappel, kappertjes, knoflook, korianderzaad, laurier, makrelen, olijfolie, peper, sinaasappel, sinaasappelsap, ui, venkelknol en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vis
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Diner / hoofdgerecht uit NAJAT:

Najats recept voor gehaktballetjes

Ingrediënten:
aubergines, citroensap, ei, gele ui, gemalen komijn, gemalen koriander, gerookt paprikapoeder, harissa, honing, ingelegde citroen, knoflook, olijfolie, paprikapoeder, rode ui, rundergehakt, sinaasappelsap, sukade, sumak, tomaten, zout en zwarte peper

Keuken:
Marokkaans
Soort:
rundvlees
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Ovengebakken vijgen met feta

Ingrediënten:
basilicum, biologische citroen, brood, extra vierge olijfolie, feta, honing, olijfolie, peper, pijnboompitten, vruchtensap, vijgen en zuurdesem

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Zes tips voor een gezonde vegetarische barbecue en picknick

Ingrediënten:
aardappelen, alcohol, asperges, aubergine, avocadodip, balletjes, munt, bleekselderij, brood, citroensap, courgette, dressing, eieren, eiwitten, fetakaas, gember, granaatappelpitten, groenten, honing, hummus, ijsblokjes, jackfruit, kikkererwten, komkommer, koriander, lente-ui, limoen, linzen, noten, olijfolie, olijven, paprika, pasta, peper, peulvruchten, pijnboompitten, pitten, quinoa, radijsjes, rijst, rode bietensap, rood fruit, schijfjes citroen, sinaasappel, stokbrood, tahin, tempeh, tomaat, tomaatjes en ui