619 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelbladpeterseliebleekselderijbloembotercitroensapeikaneelknoflookmelknootmuskaatolieolijfolieparmezaanse kaaspeterselierundvleessuikertijmtomaattomatenpureeuivleeswaterwortelzonnebloemoliezwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:

Half-om-half polpette

Ingrediënten:
bladpeterselie, broodkruim, chiliflakes, ei, fijn zout, knoflook, paneermeel, rundergehakt, tomatensaus, varkensgehakt en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:

Lamskofta met pistache

Ingrediënten:
gehakt, gemalen komijn, gemalen koriander, gemalen piment, ui, olijfolie, peper, pistachenoten, rundergehakt, zout en zwarte peper

Keuken:
Libanees
Soort:
vlees / barbecue/grill
Een recept uit  - Het sous-vide kookboek

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek:

Rundvleeskaasburgers met spek

Ingrediënten:
barbecuesaus, blauwschimmelkaas, hamburgerbroodje, oregano, peper, rundergehakt, slablad, spek, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
brood en broodgerecht / sous-vide / broodbeleg
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Hamburgers

Ingrediënten:
ei, olijfolie, peper, rundergehakt, ui, worstvlees en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / barbecue/grill
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Bijgerecht uit De Joodse keuken:

Hashwa - Vulling voor gevogelte

Ingrediënten:
amandelen, amandelstaafjes, kaneel, kippenbouillon, langkorrelrijst, peper, pijnboompitten, piment, pistaches, rundergehakt, vleesbouillon, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Midden-Oosten / Sefardisch / Joods
Een recept uit Ken Hom - Smaak van china

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:

Ma po doufu - Oma Chen's tofu

Ingrediënten:
arachideolie, cayennepeper, donkere sojasaus, gele bonensaus, kippenbouillon, knoflook, maïsmeel, roze peperkorrels, rundergehakt, water, zachte tofu en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
stoofgerecht / soja
Een recept uit Sabine Koning

Recept van Oh my foodness:

‘Scotch Eggs’

Ingrediënten:
bieslook, tabasco, eieren, mager rundergehakt, nootmuskaat, paneermeel, peper, peper en zout, peterselie, rundergehakt, tabasco, verse peterselie en zout

Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ingrediënten:

Tandoorigehaktkroketjes

Ingrediënten:
beschuit, bloem, ei, frituurolie, frituurvet, mangochutney, peper, rundergehakt, tandoorikruiden, ui, verse koriander, volle yoghurt en zout

Keuken:
Indiaas
Soort:
vlees / frituur
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Bijgerecht uit De Joodse keuken:

Iraakse hashwa - Vulling voor gevogelte

Ingrediënten:
amandelen, amandelstaafjes, kaneel, kardemom, kippenbouillon, kruidnagel, langkorrelrijst, nootmuskaat, peper, pijnboompitten, piment, pistaches, rundergehakt, vleesbouillon, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Midden-Oosten / Sefardisch / Joods
Haal meer recepten op...