Diner / hoofdgerecht uit Italië:
Impepata di cozze - Mosselen met zwarte peper
- Ingrediënten:
- bladpeterselie, knoflook, mosselen, olijfolie en zwarte peper
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- schaal- en schelpdieren
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bieslook, bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, knoflook, laurier, melk, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, sjalot, tijm, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Italië:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Recept uit Libelle Gevulde groenten:
Recept uit Thuis bij Jamie:
Snack of tussendoortje uit De Griekse keuken thuis:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Snack / diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Lunch / bijgerecht uit Het olijfolieboekje:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Home made:
Bijgerecht / basisrecept uit Twentse Smaakmakers:
Recept uit Margriet kookboek:
Bijgerecht uit Oma's receptenboek:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht uit Mijn Franse keuken: