17 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloemboterbouillonbulgurcitroenraspdroge witte wijngedroogd eekhoorntjesbroodknoflookkoriandermargarineolieolijfolieparmezaanse kaaspastapeperpeterseliepijnboompittenrode paprikasjalotslagroomsojasaustijmtomatenpureeuizeezoutzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Pasta met paddestoelen

Ingrediënten:
droge witte wijn, gedroogde porcini, groentebouillon, kastanjechampignons, knoflook, olijfolie, pasta, peterselie, rucola, water, zongedroogde tomaat, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Irene van Blommestein - Parade van pasta & pizza

Diner / lunch / voorgerecht uit Parade van pasta & pizza:

Pasta met oesterzwammen en spekjes

Ingrediënten:
kruidenbouillon, lente-ui, maïzena, oesterzwam, ontbijtspek, peper, schelpjesmacaroni, sjalot, slagroom, tagliatelle en zout

Keuken:
Europees
Soort:
vlees / pasta/noodles / varkensvlees
Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Kook met Jamie:

Gnocchi met paddenstoelen en salie

Ingrediënten:
bladpeterselie, boter, bospaddestoel, gnocchi, groentebouillon, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, rode spaanse peper, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark - Casa Moro

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Casa Moro:

Groentepaella met artisjokken en piquillopaprika´s

Ingrediënten:
artisjok, calasparrarijst, citroen, gedroogde porcini, groene paprika, groentebouillon, knoflook, ñoraspaprikas, olijfolie, piquillopaprika, rode paprika, saffraandraadjes, spaanse ui, tomatenpuree, verse bladpeterselie, verse rozemarijn, zeezout, zoet paprikapoeder en zwarte peper

Keuken:
Spaans
Soort:
groenten, aardappels en peulvruchten / pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Martin Kintrup - Lekker vegetarisch

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Lekker vegetarisch:

Spätzleschotel met spruitjes

Ingrediënten:
boter, champignons, droge witte wijn, groentebouillonpoeder, komijnzaad, olie, peper, slagroom, spätzle, spruitjes, knoflook en zout

Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Mirjam Bakker-van Dam - AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch

Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch:

Cannelloni met salie en ricotta in paprikasaus

Ingrediënten:
azijn, champignon, rode paprika uit pot, groentebouillon, knoflook, lasagne, olijfolie, oude kaas, peper, pijnboompitten, ricotta, tijm, tomatenblokjes uit blik, ui, salie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Lunch / bijgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:

Rigatoni met venkel en eekhoorntjesbrood

Ingrediënten:
cepes, gedroogd eekhoorntjesbrood, gedroogde paddestoelen, groentebouillon, grove mosterd, knoflook, penne, peper, slagroom, venkel, venkelzaad en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch / ovenschotel
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Paddenstoelenpastei met pennette - pasticcio di penne ai funghi

Ingrediënten:
bloem, boter, eekhoorntjesbrood, ei, gladde pennette, groentebouillon, italiaans boterdeeg, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, porcini, slagroom, verse bladpeterselie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch / pastei / paddenstoelen / ovenschotel
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Bulgur met rode paprika

Ingrediënten:
bulgur, champignons, groentebouillon, koriander, olijfolie, peper, rode paprika, sojasaus, tijm, ui en zout

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit  - Blue band kookboek pasta en rijst

Diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:

Lasagne alla Bolognese

Ingrediënten:
bacon, bleekselderij, bloem, bouillon, champignons, droge witte wijn, knoflook, lasagnevellen, mager gehakt, margarine, melk, parmezaanse kaas, peper, peterselie, room, tomatenpuree, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / ovenschotel