Recept uit De echte Chinese keuken thuis:
Tuinbonen met lente-ui
- Ingrediënten:
- fijne kristalsuiker, ingelegde mosterdkool (ya cai), knoflook, lente-ui, olie en tuinbonen
- Keuken:
- Chinees
- Soort:
- groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, bruine basterdsuiker, citroensap, ei, gember, kippenbouillon, knoflook, koriander, laos, limoensap, maïzena, olie, peper, plantaardige olie, rode paprika, sambal oelek, sesamolie, sojasaus, tomaat, trassi, ui, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De echte Chinese keuken thuis:
Bijgerecht uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Recept uit Wrap 'n roll:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / buffet / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Bijgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Bijgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Bijgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair: