Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Parelhoen uit de oven met groene kool en spek
- Ingrediënten:
- boter, citroen, gerookt spek, groene kool, laurier, olijfolie, parelhoen, peper, tijm, zout en zwarte truffel
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | appel, avocado, boter, brood, citroen, citroensap, courgette, gember, groente, knoflook, komkommer, kruiden, limoen, olie, olijfolie, paprika, peper, peterselie, spinazie, suiker, ui, vlees, water, wortel, zout, zout en peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit de zilveren lepel:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Harmonie Op Je Bord:
Recept van Okoko recepten:
Bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2013-02:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / voorgerecht uit Varkensvlees:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / voorgerecht uit Story on a Plate:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit delicious. magazine - 2014-05:
Bijgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Alles over kool:
Diner / voorgerecht uit Jamie's Italie: