Basisrecept uit Twentse Smaakmakers:
Bruine basissaus
- Ingrediënten:
- afsnijdsels van rund, bloem, laurier, peterseliestelen, tijm, tomatenpuree, ui, water en winterpeen
- Soort:
- vlees / saus/dressing/jus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | alcohol, arachideolie, bleekselderij, boter, champignon, citroensap, cognac, ei, knoflook, kruidnagel, laurierblad, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode wijn, tomatenpuree, ui, winterpeen, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Basisrecept uit Twentse Smaakmakers:
Recept uit Cajun koken:
Basisrecept uit Een kookboek.:
Basisrecept uit Een kookboek.:
Recept uit Een kookboek.:
Basisrecept uit Een kookboek.:
Basisrecept uit Een kookboek.:
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Basisrecept uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Tough Cookie:
Diner / voorgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het krokettenboek:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Mijn Recepten:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Home made zomer:
Diner / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Plenty more: