13 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: amandelansjovisfiletansjovispastaauberginebasilicumbladpeterseliecitroenextra vierge olijfoliegezouten ansjovisgezouten ansjovisfiletkaneelknoflookmuntolijfolieparmezaanse kaaspastapeperrode spaanse pepersaffraanspaghettitomaatuivenkelzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:

Linguine met ansjovis

Ingrediënten:
ansjovis, ansjovispasta, bladpeterselie, extra vierge olijfolie, knoflook, linguine en pruimtomaat

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit M. Tol en N. Zerouali - Arabia

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Arabia:

Linguine met kikkererwten en ansjovis

Ingrediënten:
gezouten ansjovis, kikkererwten, courgette, knoflook, linguine, olijfolie, peper, ui, verse munt en zout

Keuken:
Mediterraans / Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie's comfort food

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:

Linguine met garnalen

Ingrediënten:
ansjovisfilet, citroen, droge witte wijn, extra vierge olijfolie, garnalen, tomaat, kerstomaat, knoflook, linguine, olijfolie, pastadeeg, rode spaanse peper, rucola, saffraan, ui en venkel

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:

Zomerse pasta met tonijn

Ingrediënten:
ansjovis, citroenrasp, citroensap, zoet gerookt paprikapoeder, knoflook, linguine, rode spaanse peper, spaghettini, tomaat, verse bladpeterselie, oregano en witte tonijn op olie

Keuken:
Spaans
Soort:
pasta/noodles / vis
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Italia:

Bloemkool met pasta - cavolfiore e pasta

Ingrediënten:
bloemkool, extra vergine olijfolie, gezouten ansjovisfilet, knoflook, pecorino, peper, verse pasta en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Hoe te eten:

Pasta met ansjovissaus

Ingrediënten:
ansjovisfilet, bladpeterselie, marsala, olijfolie, pasta, ui en volle melk

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie in 15 minuten

Lunch / avondmaal uit Jamie in 15 minuten:

Garnalenlinguine

Ingrediënten:
ansjovis, basilicum, bleekselderij, boerenbrood, citroen, extra vierge-olijfolie, kaneel, knoflook, linguine, munt, parmezaanse kaas, passata, rode spaanse peper, saffraan, tijgergarnalen en venkel

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - Twaalf

Recept uit Twaalf:

Pappardelle met aubergine en paprika

Ingrediënten:
ansjovis, aubergine, basilicum, gele paprika, kappertjes, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, pasta, rode paprika en tomaat

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles