Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Twaalf:
Aubergineschotel met tomaten, mozzarella en parmezaanse kaas
- Ingrediënten:
- aubergine, basilicum, bloem, knoflook, mozzarella, olijfolie, parmezaanse kaas en tomaat
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, basilicum, bieslook, bloem, boter, courgette, ei, gehakt, kaas, knoflook, melk, olie, olijfolie, oregano, peper, peterselie, rode ui, tijm, tomaat, ui, water, zout, zout en peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Twaalf:
Diner / hoofdgerecht uit Trattoria:
Recept uit Pizza & pasta:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Bijgerecht uit Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Polpo:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst & risotto:
Diner / bijgerecht uit Nederland op z'n lekkerst:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Bijgerecht uit Groene burgers:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2013-07:
Bijgerecht uit delicious. magazine - 2015-05:
Diner / hoofdgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Lunch / bijgerecht uit Jamie in 30 minuten:
Recept uit Puur genieten en toch gezond en slank:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit De Urban Cook:
Recept uit Trattoria:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Sous-vide thuis: