Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Bavette met gebakken witlof, sjalotten en aardappelen
- Ingrediënten:
- aardappel, bavette (vlees), bloem, boter, bouillon, bruine fond, nootmuskaat, olijfolie, peper, rode port, sjalotten, rozemarijn, tijm en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, brood, ei, kaneel, knoflook, kruiden, kruidnagel, laurier, laurierblad, melk, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, room, specerijen, suiker, ui, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Lunch / avondmaal uit Te gast bij Jamie:
Bijgerecht uit Zuur:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Bijgerecht uit The big green egg book:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit De pastabijbel:
Lunch / avondmaal uit Te gast bij Jamie:
Lunch / avondmaal uit Veg!:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / voorgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept uit Rijst en risotto:
Diner / buffet / voorgerecht uit Neêrlands roem:
Lunch / snack of tussendoortje uit Home Made winter:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Thuis in de keuken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Thuis in de keuken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Thuis in de keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria España:
Picknick / diner / buffet / voorgerecht uit Culinaria España:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España: