Recept uit Turkse kookkunst:
Imam bayildi - Aubergines in olijfolie
- Ingrediënten:
- aubergine, groente, knoflook, olijfolie, paprika, peterselie, suiker, tomaat, ui, water en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegan
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, basilicum, bloem, boter, citroensap, ei, groente, knoflook, knoflookpoeder, komkommer, kool, laos, olie, peper, plantaardige olie, sjalot, sperziebonen, spitskool, taugé, tomaat, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Bijgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Bijgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Recept uit Rauw:
Bijgerecht uit Ingrediënten:
Bijgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / bijgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Lunch / bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Bijgerecht uit Te gast bij Jamie:
Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Recept uit Thug kitchen:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Bijgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit Keet Smakelijk:
Bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit Bartje Boemboe: