Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Knoflook-tomatensaus
- Ingrediënten:
- basilicum, extra vierge-olijfolie, knoflook, peper, peterselie, ui en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- saus/dressing/jus / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, courgette, ei, kruiden, laurier, olie, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, peper, rode ui, rozemarijn, sjalot, tijm, tomaat, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit AH eetboekenreeks 2 - Pasta:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept van Francesca Kookt!:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Bijgerecht uit Veg!:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Lunch uit Nooit meer diëten:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept van Eerlijker Eten:
Recept van Eerlijker Eten:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Lunch / bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken: