Recept uit De kunst van het koken:
Geblancheerde spruiten met boter of room
- Ingrediënten:
- boter, slagroom, spruiten, tuinkruiden, water en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bloem, citroensap, crème fraîche, dragon, droge witte wijn, ei, eidooier, groene kruiden, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, kruiden, melk, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, sjalot, slagroom, suiker, tijm, ui, water, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De kunst van het koken:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept uit De pastabijbel:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / voorgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Ontbijt / lunch uit De dikke vegetariër:
Diner uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:
Lunch / bijgerecht / lunchgerecht uit Sergio's smaakmakers: