175 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloembotereidooiergroentekaasknoflooknootmuskaatnotenolieolijfoliepaprikapeperpeterselieroomspinaziesuikertijmuivleeswaterzoutzuivelzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gegratineerd ei

Ingrediënten:
bechamelsaus, boter, dijonmosterd, ei, gruyère, melk, paprikapoeder, peterselie, zout, zwarte peper en zwitserse kaas

Keuken:
Internationaal
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gegratineerd ei met venkel

Ingrediënten:
bechamelsaus, boter, ei, gruyère, melk, paprikapoeder, peterselie, venkel, zout, zwarte peper en zwitserse kaas

Keuken:
Internationaal
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gegratineerd ei met spinazie

Ingrediënten:
bechamelsaus, boter, dijonmosterd, ei, gruyère, melk, paprikapoeder, peterselie, spinazie, zout, zwarte peper en zwitserse kaas

Keuken:
Internationaal
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Tagliatelle met pancetta uit de oven

Ingrediënten:
boter, ei, gerookte pancetta, gruyère, melk, ontbijtspek, paprikapoeder en tagliatelle

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Recept uit Home made:

Hartige minimuffins

Ingrediënten:
bieslook, boter, eidooier, melk, paprikapoeder, peper, tomaat en zelfrijzend bakmeel

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Anne Wilson - Koken met kruiden

Bijgerecht uit Koken met kruiden:

Hartig rolgebak

Ingrediënten:
bacon, boter, cayennepeper, ei, grove franse mosterd, melk, paprikapoeder, pittige cheddar, rozemarijn en zelfrijzend bakmeel

Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Brunch / lunch uit Het kookboek van Tip Culinair:

Omelettaart in vijf kleuren

Ingrediënten:
basilicum, boter, champignons, citroen, courgette, ei, knoflook, margarine, mascarpone, melk, nootmuskaat, oranje paprika, oude kaas, paprikapoeder, pesto, peterselie, prei, sambal, sjalot, spinazie, vleestomaat en zwarte olijven

Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Snack of tussendoortje uit Koude keuken:

Partystro

Ingrediënten:
bladerdeeg, eidooier, grof zout, knoflookpoeder, melk, paprikapoeder en peper

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Yvette van Boven - Uit de oven van Van Boven

Lunch / bijgerecht / avondmaal uit Uit de oven van Van Boven:

Tourte aux chanterelles

Ingrediënten:
bloem, boter, cantharellen, cayennepeper, eidooier, ei, jonge spinazie, melk, paddenstoelen, paprikapoeder, ricotta, suiker, zout en zwarte peper

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / quiche / vegetarisch
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Diner / hoofdgerecht uit Modernist Cuisine [3]:

The Colonel's Fried Chicken

Ingrediënten:
allspice, bloem, cayennepeper, ei, karwijzaad, kip-drumsticks, laurier, nootmuskaat, paprikapoeder, salie, tijm, uienpoeder, ve-tsin, volkorenmeel, volle melk, zout en peperkorrel

Soort:
gevogelte
Een recept uit Keda Black en Nathalie Carnet - Balletjes

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Balletjes:

Sardineballetjes

Ingrediënten:
bloem, citroen, ei, kerstomaat, knoflook, melk, olijfoie, paprikapoeder, bladpeterselie, ras el hanout, verse munt, verse sardientjes en witbrood

Soort:
vis
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Recept uit Bakboek:

Quichevulling op basis van lightroom

Ingrediënten:
bloem, eierdooier, eieren, light room, melk, paprikapoeder, peper, platte kaas, selderijzout en zout

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / quiche / groentevulling / hartige taart
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Koken voor elke dag:

Mini-artisjokken met kaas

Ingrediënten:
artisjokbodems, bacon, bloem, eierdooier, erwtjes, melk, oude kaas, paprikapoeder, peper, vetstof en zout

Soort:
hapjes
Haal meer recepten op...