Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Anatolië:
Koç yumurtasi - Ramstestikels
- Ingrediënten:
- blanke amandelen, boter, casinobrood, citroensap, isot, knoflook, komijnpoeder, melk, olijfolie, ramstestikel, sumak en witte azijn
- Keuken:
- Turks
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, bloem, bloemkool, ei, gember, kaneel, kerriepoeder, knoflook, komijn, komijnzaad, kruiden, nootmuskaat, olijfolie, peper, specerijen, spinazie, suiker, ui, vlees, volle melk, water, zout, zuivel, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Anatolië:
Recept uit Vis en schaaldieren:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Anatolië:
Recept uit Pannenkoeken:
Ontbijt uit Anatolië:
Recept van Oh my foodness:
Diner / hoofdgerecht uit Lima - het kookboek:
Recept uit Gemüse! :
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Veg!:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Recept uit Pannenkoeken:
Recept van Oh My Dish:
Recept van Oh My Dish:
Snack of tussendoortje uit Nederland op z'n lekkerst:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit Allerhande kerstclassics 2012:
Diner / voorgerecht uit Moro Londen:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Brunch uit Heerlijke gerechten om te delen:
Recept van Food & Friends:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Hoe te eten: