194 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bakpoederbasilicumbloembotercitroensapcourgetteeigekookte hamkarnemelkknoflooknootmuskaatolieolijfoliepaneermeelparmezaanse kaaspeterselieplantaardige oliesjalotslagroomtijmtomaatuiwaterwitte peperzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Ken Hom - Smaak van china

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:

Chao nai - Geroerbakte melk

Ingrediënten:
arachideolie, chinees gegrild varkensvlees, chinese ham, garnalen, maïsmeel, melk, pijnboompitten, witte peper en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
varkensvlees / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:

Gevulde pepers met garnalen - lombok dan oedang

Ingrediënten:
arachideolie, djinten, dunne kokosmelk, ei, eiwit, gedroogde kokos, gemalen komijn, gemalen koriander, ketoembar, klapper, knoflook, maïzena, melk, noorse garnalen, peper, rode spaanse peper, sambal trassi, steurgarnaal, suiker, ui, verse garnalen en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
schaal- en schelpdieren / frituur
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Okra, gebakken

Ingrediënten:
arachideolie, bloem, cayennepeper, druivenpitolie, karnemelk, maïsmeel, maïsolie, okra, zout en zwarte peper

Keuken:
Amerikaans
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Snack / bijgerecht / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:

Okra hush puppies

Ingrediënten:
arachideolie, bloem, cayennepeper, druivenpitolie, karnemelk, maïsmeel, maïsolie, okra, zout en zwarte peper

Keuken:
Amerikaans
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Aardappelkroketjes Indiaase stijl

Ingrediënten:
arachideolie, chaat masala, citroensap, druivenpitolie, kerriepoeder, notenchutney, koriander-muntchutney, kruimige aardappel, maïsmeel, maïsolie, melk, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Indiaas
Soort:
aardappelgerecht / vegetarisch
Een recept uit Janneke Vreugdenhil - I love groente

Recept uit I love groente:

Kedgeree

Ingrediënten:
arachideolie, basmatirijst, bladpeterselie, citroen, ei, geelwortelpoeder, gember, kaneelstokje, kardemompeulen, karnemelk, laurier, pimentbessen, puy-linzen, ui en zwarte peper

Soort:
groente
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Gepofte wortelen met geitenkaas en wasabi-erwten

Ingrediënten:
arachideolie, bloem, fleur de sel, franse sjalot, jonge geitenkaas, knoflook, kruidnagel, laurier, melk, olijfolie, paarse wortel, peper, steranijs, tijm, wasabi-erwten en waterkers

Keuken:
Belgisch
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Sint-Jacobsvrucht met bloemkool, wilde waterkers en hazelnoot

Ingrediënten:
arachideolie, barbarakruid, bloemkool, boter, creme van gefermenteerde knoflook, hazelnoten, laurier, limoensap, melk, olijfolie, peper, piment d'espelette, room, sint-jacobsschelpen, steranijs, wilde waterkers en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Hazenrug 'harlequin' met pastinaak en savooikool

Ingrediënten:
arachideolie, belgische mosterd, boter, hazenruggen, knoflook, laurier, melk, pastinaken, peper, room, saus bij hazenrug, savooiekool, tijm, walnoten en zout

Keuken:
Frans / Belgisch
Soort:
gebak/koek/taart/pudding / wild / groente
Een recept uit  - Gevogelte Zo veelzijdig!

Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:

Fazant uit de oven

Ingrediënten:
aardappelen, arachideolie, bloemkool, boter, fazanten, honing, melk, nootmuskaat, pastinaak, peper, rode wijn, sjalot, tuinkers, wildfond en zout

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Aardappelkroketjes Japanse stijl

Ingrediënten:
arachideolie, bloem, boter, citroensap, dashi-dipsaus, druivenpitolie, ei, kruimige aardappel, lente-ui, maïsolie, melk, panko, ponzusaus, sojasaus, zout en zwarte peper

Keuken:
Japans
Soort:
aardappelgerecht / vegetarisch
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Aardappelkoek met room - truffat

Ingrediënten:
arachideolie, bloem, boter, crème fraîche, eierdooier, melk, nootmuskaat, ontbijtspek, peper, slagroom, ui, vastkokende aardappel, water en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / aardappelgerecht
Een recept uit Hans Belterman - Maleisie

Diner / hoofdgerecht uit Maleisie:

Kipgerecht met kippelevers en verse vruchten - goelai ajam Cameron

Ingrediënten:
ananas, arachideolie, dikke kokosmelk, dunne kokosmelk, gedroogde kokos, geklaarde boter, gemberwortel, ghee, ketjap benteng manis, kipfilet, kippenlever, klapper, knoflook, koenjit, kurkuma, lychee, melk, milde kerrie, peper, sambal oelek, sinaasappel, ui en zout

Keuken:
Maleisisch
Soort:
gevogelte
Een recept uit Heston Blumenthal - Heston Blumenthal thuis

Diner / voorgerecht uit Heston Blumenthal thuis:

Coquilletartaar met witte chocolade

Ingrediënten:
arachideolie, bladpeterselie, champignon, coquille, droge witte vermout, druivenpitolie, garnaal, halfvolle melk, ingelegde citroen, knoflook, korianderzaad, olijfolie, peperkorrel, prei, sherryazijn, sint-jakobsschelp, sjalot, slagroom, venkel, verse bieslook, visbouillon, walnotenolie en wortel

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Kaaskroketten met peterselie en gegrilde citroen

Ingrediënten:
arachideolie, bieslook, bladpeterselie, bloem, boter, citroenen, ei, eidooier, emmentaler, gruyère, krulpeterselie, limoenzest, melk, paneermeel, panko, parmezaanse kaas, peper, room en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
vegetarisch / groente
Haal meer recepten op...